5 NAJBOLJIH TALIJANSKIH INSTAMAMA

Pratite li talijanske instamame? Danas vam donosimo listu 5 najpopularnijih i onih čiji nas instagram profili inspiriraju. 

 

@likemiljian

Ova četveročlana talijansko-francuska obitelj definitivno je jedna od najsimpatičnijih i najprirodnijih na Instagramu. Prije godinu dana odlučili su rasprodati sve što imaju i putovati svijetom. Nakon pauze u njihovoj omiljenoj Firenzi krenuli su opet na put oko svijeta. Jedva čekamo da nam Mika, Julien, Teo i Lia otkriju nove egzotične destinacije.

 

@marysol_life

Maria Sole u biti je food blogerica, učiteljica i mama četverogodišnjeg dječaka. Glavni kušač njezinih preukusnih recepata je mali Noah, koji ne može dočekati da proba mamine ukusne torte i kolače. Otud i naziv bloga La Manina Golosa. Njezin feed karakterizira topla obiteljska atmosfera koja nam je posebno draga.

 

@thepozzolisfamily

Ova simpatična trojka već je dugo na prvom mjestu najpopularnijih talijanskih instaobitelji. Recept je vrlo jednostavan. Prirodni su i na ironičan način prikazuju roditeljstvo onakvim kakvim to zaista i je.

 

@machedavvero

Talijanka Chiara jedna je od najpopularnijih talijanskih instamama iako sad živi na londonskoj adresi. Obožava putovati tako da ćete sigurno uživati u njenom feedu.

 

@mammaaltop

Dragana, bosanskih korijena, već je dugo u top 10 talijanskih instamama. Mama je malom Mariu, a njezin feed mix je majčinstva, mode i lifestyla.