GIGGLE I POP

Supermame su veliki ljubitelji dječjih interijera, stoga kada smo otkrile ovaj brand, oduševile smo se. Naša blogerica Sandra savršeno je ove baldahine iskoristila za dekoraciju rođendana svojeg sina, a mi smo odlučile saznati tko se to zapravo krije iza ovog imena. Giggle i Pop, dva malena vilenjaka.

Što znači Giggle i Pop? Htjele smo da iza brenda postoji više od imena, te smo dodale malo mašte i misterije kako bi ga učinile zanimljivim. Dopala nam se ideja o dva vilenjaka koji sakriveni u svojoj malenoj radionici stvaraju magične baldahine. U svakom od baldahina leži utkana čarolija koja djeluje različito ovisno o ljudima. Neki kažu da ih čini nevidljivima, dok drugi tvrde da ih štiti od strašnih snova. Tako su Giggle i Pop došli na svijet kao naš zaštitni znak iza kojeg se tajnovito skrivamo. Njihova imena su inspirirana zabavnim riječima koje nasmijavaju djecu.

Kako je nastao?  Dok smo čekale dolazak Little Giggle, kao većina mama, bacile smo se na dekoriranje dječje sobe. Baldahini su nam odmah zapeli za oko, ali nikako nismo mogle pronaći neki koji je zaista bogat kao što izgleda na slikama. Tada smo odlučile izraditi vlastiti baldahin i pretvoriti san u stvarnost. Pretražile smo sve kako bi pronašle savršeni materijal i isprobale više verzija. Konačni rezultat bio je više nego uspješan i ubrzo su roditelji iz naših krugova počeli naručivati za svoje mališane. Baldahini su predivan dodatak bilo kojoj sobici i svojom pojavom pretvaraju bilo koji prostor u nešto magično.

Baldahine ručno šivatePonosne smo na činjenicu da se baldahini šivaju ručno u Hrvatskoj i nadamo se će roditelji diljem svijeta prepoznati kvalitetu izrade.


Kako naručiti? Trenutno su baldahini dostupni putem naše internet trgovine ​ www.giggleandpop.com​ i šivaju se po narudžbi od najkvalitetnijih tkanina. U ponudi imamo razne boje koje su se pokazale kao najprodavanije, ali otvorene smo i za posebne narudžbe pa ako netko želi boju, materijal (pamuk, čipka) ili veličinu (npr. za bračni krevet) koju nemamo u ponudi, može nam se javiti na orders@giggleandpop.com.