MOJA MAKE UP TORBICA ZA PRODUŽENI VIKEND

Drage Supermame,

Veselim se produženom vikendu. Nešto malo šminkam, a ostale dane smo odlučili provesti malo na moru, daleko od svih obaveza koje nas čekaju kod kuće i na poslu. Odmorimo se, zaslužili smo! Već sam sve spakirala par dana ranije jer tada sam sigurna da sam sve spremila. Ne volim pakiranje u zadnji tren, previše nepotrebnog stresa. Dosta mi ga je i ovako.

Kad negdje putujem nosim minimum šminke u svojoj make up torbici. Ono najosnovnije: lagana hidratantna krema, trenutno koristim Himalaya kremu i odlična je. Ne masti kožu, odmah se upija i zamatira kožu. Nakon toga nanesem MACov lagani face & body tekući puder. Ono bez čega nikad ne idem nigdje je novi MACov korektor studio fix 24h smooth koji je izašao na tržište početkom godine. Pravo mi je otkriće. Uzela sam nekoliko nijansi za klijentice i dva sebi, jedan tamni za konturiranje, a svijetli za prikrivanje nedostataka na licu. Odlično pokriva podočnjake i mrljice na licu. Ne urezuje se u pore nego se lijepo razmazuje. Tvrde da je postojan 24 sata. Zasad sam isprobala 12 sati s njime na licu i palac gore! Ako ne znate koji bi korektor ili biste htjeli zamijeniti onaj koji koristite, savjetujem da isprobate ovaj.

Obožavam intenzivne ruževe, od roze, crvene pa sve do tamno ljubičastih nijansi. Mislim da lijepo istakne lice i naravno, lijepe usne. No takve ruževe uvijek nanesite s adekvatnom olovkom za usne. Bez toga izgleda poprilično neuredno.

Zatim nanesem maskaru, obrve također uredim MACovim proizvodom, Dirty blonde olovka mi je najdraža uz lingering. Na kraju zarumenim obraze. Ovo sve odradim u 5 minuta i stvar je vježbe. Zbilja se stigne, a to mi je bitno kad sam u žurbi.

Ukoliko ste isprobali spomenuti korektor napišite nam vaša mišljenja te kako izgleda vaša maku up rutina kad žurite.


MARTINA

Mama dviju djevojčica, supruga, učiteljica engleskog jezika, magistrica marketinške komunikacije i make up artistica…sve u jednom…Vesela i uvijek nasmijana, odgovorna i društvena. Uvijek tragam za nečim novim jer volim rad. Obožavam kuhanje pa uz make up blogove pratim i one kulinarske. Ipak me najviše od svega uveseljava i ispunjava moja obitelj. Rođena sam u Zagrebu, a od udaje živim u Samoboru već nekih sedam godina i otprilike toliko sam i zaljubljena u taj grad nadomak Zagreba. Za mene je svijet makeup-a vječni spoj kreativnosti, truda i mašte. Svako novo lice predstavlja novi izazov u kojem uistinu uživam. Započela sam još kao klinka šminkajući svoje prijateljice za subotnje izlaske te su one prepoznale moj talent. Kad sam se odlučila ozbiljnije pozabaviti ovim hobijem, upisala sam edukaciju kod naše poznate vižazistice Marije Butković koja me poučila raznim trikovima ovog zanimanja.

IG: @tinicazg_makeupartist

Professional make up studio Martina Pehar