NEVENA RENDELI I MIRNA MEDAKOVIĆ STEPINAC: KUME PRVE PERSONALIZIRANE KNJIGE ZA BLIZANCE!

“Kako su Lea & Mare došle na svijet?” i “Kako su Kaja & Zora došle na svijet?” prve su personalizirane knjige za blizance! Ponosnim mamama uparenih beba s naslovnice, Neveni Rendeli i Mirni Medaković Stepinac, jučer su uručeni unikatni primjerci ove šaljive rimovane priče. Proizvodu su kumovale uz kavu, slatke kolačiće i još slađu ciku blizanki u brunch & caffe baru Meet Mia.

Genijalna mi je ta personalizacija slikovnica, vjerujem da će to moje curke oduševiti jer su u ovoj priči njihova imena i ilustrirani likovi, kao i mama i tata pa čak i rođaci i prijatelji”, rekla je Nevena Rendeli. Lanine Lea i Mare, osim oduševljenja maminim sokom od naranče koji su pile iz iste čase, ali s dvije slamčice, oduševile su se i kada su se prepoznale na fotografiji unutar korica svoje zajedničke knjige.

Ova cijela unikatna priča je zapravo ljubavna jer je riječ o mojoj djeci”, nadovezuje se Mirna Medaković Stepinac kojoj je ovo prvi susret s personalizacijom knjiga, ali priznaje ne i zadnji jer je proces vrlo jednostavan i potpuno digitaliziran, te ga može napraviti “čim bebe zaspu”.

Personalizirani bestseler Tvornice snova, inovativne izdavačke kuće koja izdaje personalizirane knjige za djecu, „Kako sam došao na svijet? raznježio je preko 10.000 mama. «Novim proizvodom htjeli smo mamama koje nemaju jedno, već dva malena zlata omogućiti isto – šaljivu i unikatnu priču koja postaje i ostaje uspomena za cijeli život. Stoga je naša knjiga za blizanaca konceptualno ostala jednaka priči za jednu bebu», objašnjava autorica Andrijana Majstorović i nastavlja, “no ipak je nešto posebniji jer sadržajno govori upravo o bebama koje su na svijet došle u paru, a to u ponudi nema niti jedan konkurent na globalnom tržištu”.

Više informacija o personaliziranoj knjizi za blizance možete pronaći na web stranicama Tvornice snova OVDJE.