Dekorativni jastuci SHE by Marinski Heartmades

Ove jeseni neće sve ptičice odletjeti na jug. Mekane pamučne ptičice iz Marinski radionice rado će uletjeti i ugnijezditi se u svaku dječju sobu ili dnevni boravak, jer odoljeti im nemogu ni stari ni mladi.

Radi se o ukrasnim jastučićima nastalim u trostrukoj suradnji: Marinski Heartmades, branda Sovica i ilustratorice Mateje Kovač. Prelazak s keramike na druge materijale Marini Marinski bila je davna želja, a uz Mateju koja je njezinim ilustracijama dala jednu novu dimenziju i Helene koja je sve pedantno sašila, želja se napokon ostvarila.

Osim prirode kao vječne inspiracije, veliku ulogu u motivaciji za ovakav proizvod odigrala je i moja kći Roza, koja se krije i u imenu kolekcije. Otkad je pokazala interes za plišancima, odmah sam poželjela napraviti jednu dekorativnu mazilicu koju će voljeti i roditelji i djeca. U timu smo razmišljali i o praktičnosti i sigurnosti, tako da je vanjski materijal pamuk, a punjenje antialergijsko i antibakterijsko silikonizirano poliesterskovlakno. Naravno, jastučić je periv u
perilici.

Boje ptičica su sve iz sanjive palete tako da smo sigurni da će mnoge glavice pasti upravo na ove jastučiće i snivati slatko snivati.

Svoj jastučić možete odabrati i naručiti na www.marinski.me.