NOVA KOLEKCIJA SHIV SHAV U TISUĆU BOJA

O hrvatskom brendu Shiv Shav već ste imali prilike čitati na našem portalu. ShivShav je baby brend koji se bavi proizvodnjom robice za bebe i djecu od organskog pamuka i dodataka za uređenje dječjih interijera. Za ovu jesen/zimu ekskluzivno vam donosimo njihovu novu šarenu kolekciju robice od organskog pamuka.

Došlo je vrijeme za novu kolekciju, dugo smo birali, odlučivali i napokon našli idealne materijale koji će se uklopiti u cijelu priču o ShivShav-u.”

“Uz naše standardnu ponudu odlučili smo tržištu ponuditi moderan dizajn, ali ponovno bez kompromisa. Naša kolekcija opet je od organskog pamuka i uistinu je to premisa koja se proteže od našeg početka 2015. pa sve do danas. Mislimo da naša djeca zaslužuju najbolje i tako se odnosimo i prema svom poslu. Biramo materijal koji ne samo da je najnježniji za dječju kožu, najzdraviji, nego i sama proizvodnja i sve povezano s našom odjećom ima najmanji mogući utjecaj na okoliš.”

“Sva ambalaža koju koristimo je od recikliranog kartona i prešli smo čak i na super cool kartonske kuverte u kojima šaljemo pakete, tako da smo se skroz pozelenili.

Ova kolekcija jesen/zima dolazi u mnoštvo boja i dezena i mogu je nositi svi i cure i dečki. “Od naših početaka težimo uniseks kombinacijama i pokušavamo pobjeći od čisto muške ili čisto ženske odjeće, kod nas se nosi sve.

Materijali su izdržljivi, mekani i krojeni tako da se svako dijete u njima ugodno osjeća, a dizajnu ne može nitko odoliti.

U novoj Shiv Shav kolekciji pronaći ćete kapice, trakice, bodiće i majce, a u pripremi je još mnogo toga.

Sve proizvode ShivShav-a možete naći na njihovom web shopu na adresi www.shivshav.hr