ČAROLIJA BLAGDANA U MALOM MODNOM GRADU!

Tražite li mjesto na kojem ćete moći bezbrižno obaviti odličan shopping a uz to uživati u malo drugačijem ambijentu? Onda ovog prosinca posjetite Roses Designer Outlet u Sv. Križu Začretje.

Ovaj outlet centar očarati će vas svojom za shopping centre neobičnom arhitekturom malenog modnog grada koji kroz ove praznične dane dodatno blista okićen tisućama lampica i stotinama božićnih kuglica.

Osim prekrasnog ugođaja oduševiti će vas i vrlo pristupačne cijene u brojnim trgovinama poznatih brandova koje cijele godine nude odlične popuste.

Zaželite li se uštedjeti još više, za posjet odaberite koju od adventskih subota (08./15. ili 22.12.) kada imate priliku za još bolji modni ulov uz dodatne adventske popuste u brojnim trgovinama kao što su babycenter, Benetton, Froddo, Puma, Diesel, Sportina, Shooster, Timberland, s.Oliver, Tom Tailor i mnoge druge.

 

Sa sobom obavezno povedite i vaše najmanje koji će uživati u božićnom ugođaju i šarolikom programu pripremljenom baš za njih svaku subotu do Božića. Tako će imati priliku podružiti se sa Djedom Mrazom i njegovim pomagačima, uživati u brojnim kreativnim ili kulinarskim radionicama i veselim božićnim igrama.

Kako je Roses Outlet smješten u prelijepom Hrvatskom Zagorju shopping možete odmah povezati i s odlaskom u jedan od muzeja, neku od brojnih termi ili posjetom nekoj od drugih atraktivnih turističkih destinacija te tako uživati u prekrasnom obiteljskom izletu.

Više informacija o programima i popustima pronaći ćete na web stranici Roses Designer Outleta – www.rosesdesigneroutlet.hr

SUPERMAME ODABRALE

Za djecu

Babycenter, kreativni set, prije 59,99 kn, sada 30 kn
Babycenter, kreativni set, prije 59,99 kn, sada 30 kn
Babycenter, poklon set, prije 154,99kn, sada 108,49 kn

 

Babycenter, prije 129,99kn, sada 90,99 kn
Froddo, Cycle Band, prije 378 kn, sada 189 kn
Froddo, Mek, prije 258 kn, sada 154,80 kn
OVS,-prije-59-kn,-sada-38-kn

 

Puma, prije 119kn, sada 79 kn

 

Za tatu

Time & Co., Gant, prije 2.000, sada 999 kn

Za mamu

Shoebox prije 99.90 kn, sada 50 kn
Sportina Outlet, Only, prije 219 kn, sada 43,80kn