BLAGDANSKE DEKORACIJE SA INSTAGRAMA

Iako su mnoge od vas već s prvim danima prosinca krenule sa ukrašavanjem doma, danas vam donosimo neke last minute ideje za nadolazeće blagdane. Odabrale smo za vas najljepše ideje od hrvatskih instamama i žena koje svakodnevno uljepšavaju naš feed.

@o_najna Ova instamama ovog se Božića odlučila za jednostavnost, od koje je stvorila čaroliju. Zajedno s food blogericom @justcakegirl napravila je divnu božićnu priču. Naša je preporuka da definitivno zapratite ove divne kreativne žene jer ćete na njihovim profilima naći bezbroj odličnih ideja.

…malo borovine, malo špage, malo starog papira, malo krnjih pokušaja letteringa i imate lijep i jednostavan ukras na tanjuru dok ne dođe jestivi ukras u obliku sarme, janjetine i slično. 🙂

 

@luluartflower Dekoracije ove instažene koja se bavi dekoriranjem vjenčanja rođendana i drugih zabava, ne prestaju nas oduševljavati iz dana u dan. Kroz cijeli prosinac u njezinim ste storijima mogli pronaći tutoriale  za rukotvorine za nadolaće blagdane, kreativne, neobične i jednostavne. Možda još uvijek uspijete kopirati neku dobru ideju!

 

@miimavintage prepuna je dobrih i kreativnih ideja kroz cijelu godinu. Mi uživamo u njezinom feedu, ali i u vinu.

Svake godine mi je ova polica izazov i pokušam smisliti nešto novo. Sinoć sam slagala ovu malu šumsku čaroliju. Ideja mi je pala napamet neki dan dok sam na travi u dvorištu ugledala ove češere. Malo bora i bršljana iz vrta, vijenac od vinove loze i dva jelena…

 

Još jedan dom svakodnevnu uljepšava naš instagram feed. Ovaj put riječ je o @matea_halilovic. Uživamo u njezinim fotografijama koje odišu toplinom. Osim toga, Matea ima i odlične ideje za zamotavanje poklona.

 

Profil ove supermame @bake_me_by_nina otkrile smo tek nedavno i odmah nas je oduševio. Ako vam nedostaje inspiracije za božićne kolače ovdje ćete ju sigurno pronaći.