KAD SE DJEČJA SOBICA PRETVORI U BAJKU

Vjerujem da su mnoge od nas kao djevojčice poželjele bar na tren postati vile. I dok neke još o tome sanjaju ja i moje djevojčice nedavno smo imale priliku ostvariti svoj san zahvaljujući LULU ART-u iza kojeg stoji Matija Hiršman. LULU ART je brand koji se bavi dekoriranjem prostora za razne prigode, a jedan od omiljenih dekorativnih pothvata je interpretacija raznih bajki i priča kroz cvjetne i ostale dekoracije. Na njenoj instagram i facebook stranici možete vidjeti o čemu se točno radi.  Stoga smo na naše vilinsko putovanje krenuli kroz interpretaciju filmske verzije Orašara odnosno filma Orašar i četiri kraljevstva.

Glavno mjesto radnje ove naše priče bila je soba mojih djevojčica. Matija je kroz nekoliko sati nastojala ispuniti sobu brojnim detaljima ne bi li stvorila već spomenutu priču. Nastojala je u prostor ukomponirati tri izmišljena svijeta: Zemlju pahuljica, Zemlju cvijeća i Zemlju slatkiša ne bi li stvorila jednu cjelinu. Detalji poput plišanih miševa, divovskih lizalica, cvjetnih dekoracija dobili su još više smisla kada smo došle moje djevojčice i ja obučene u kostime, svaka u svojoj ulozi.

Krevet kućica, baldahin – Lulaloo

ukrasni jastučići – Dada & Rocco

Moja Lucija (3.5 g.) okrunjena cvjetnom krunom, ogrnuta raskošnim cvjetnim plaštem s dugom kosom koja joj je padala niz leđa samouvjereno je i plaho koračala prostorom ne bi li u njega unijela dašak cvjetne čarolije. Time se odlično snašla u ulozi Vile cvijeća. Nježna, ali odvažna baš poput pravog cvijeta sa smiješkom je promatrala svoju sestru Laru dok je ona sramežljivo i pomalo uplašeno ulazila u sobu.

Lara (2.5g)  se našla u ulozi Vile pahuljica. Iznad njezinih smeđih uvojaka izdizala se snježna kruna, a sramežljivi osmijeh na licu ubrzo je zamijenio osmijeh kada sam joj obukla lepršavu haljinu od tila i stavila krila za čiji je rad zaslužan hrvatski brand Fairytule. Lari je bilo zanimljivo promatrati kako je dugi plašt prekriven svjetlucavim pahuljicama prati dok korača sobom. Promatrajući je tako nježnu i pomalo tvrdoglavu shvatila sam da je njezina osobnost baš poput prave pahuljice. Zar nisu i one takve ? Nježno padaju točno na ono mjesto koje žele.

Suknjica Fairytule, ljuljačka Ljulja

Na samome kraju došla sam i ja kao Vila šećera. I dok su djevojčice uživale istražujući čarobni prostor u koji se pretvorila njihova soba,  ja sam promatrala kostim koji  se sastojao od Fairytule suknje i perike prekrivene slatkišima.

Da bismo sve te divne trenutke mogle jednog dana promatrati sa osmijehom kroz fotografiju je zabilježio Antun Hiršman čije radove možete vidjeti na instagram stranici Hirsch_photo.

Nas tri smo na jedan dan ušle u začarani svijet koji smo ispunile ljubavlju i zajedništvom i na taj način smo oživjele čaroliju.


MATEJA

Supermama Lari bez imalo mira koja ima samo svoj pravac i drugo ju ne zanima i nježnoj i osjetljivoj Luciji. Rođena u Vukovaru, živim u Zagrebu, vlasnica web shopa Lulaloo, jednostavna, ne volim kad mi se netko obraća sa „Vi“ , organizirana, uporna. Obožavateljica čokolade, cheesecake-a, Ikee , interijera, kave i visokih potpetica koje kupujem i čekam nečiju svadbu da ih obujem. Nisam „in“ jer sam se tek nedavno zaljubila u Instagram pa me možete pratiti na @my_beautifull_mess, a na portalu Supermame ću vam pisati o interijerima – uglavnom dječjim.

Posjetite online trgovinu Lulaloo ovdje.

Facebook: Lulaloo

Instagram: @lulaloospace