SUPERMAME OTKRIVAJU SVOJU AURU

Znaš da si majka kad ti tenisice zamijene štikle (većinu vremena), kad više koristiš šampon za suho pranje nego onaj običan, kad ti djeca nose sve po modi, a ti staru majicu od prije deset godina, kad umjesto happy houra s kolegicama nakon posla trčiš doma skuhati ručak (po mogućnosti za dva dana), kad si već isprakticirala do perfekcije brzo šminkanje u 5 minuta, jednom rukom, najčešće dok se voziš autom prema poslu, a bez korektora za podočnjake ne ideš ni u parkić.

Vrijeme za sebe. Za mame tako bitno, ali ponekad nemoguće za ostvariti.  Posao, djeca, obaveze. 10 minuta ispijanja kave u miru ponekad nam se čini jednako odlasku u spa centar.

Ipak,u cijelom tom ubrzanom životnom tempu, svjesna si da kad tad moraš stati, posvetiti se sebi i pronaći svoju auru.

Aura Kozmetika ovaj nas je ponedjeljak ugostila u predivnom ambijentu Bipa Backstage-a koji nudi sve što je jednoj mami potrebno. Uz odličnu muziku i dobru hranu uživale smo u ženskom druženju. O muževima, djeci i pelenama nismo pričale. Dobro, možda samo malo.

Naučile smo kako se pravilno nanosi tuš na oči i shvatile da ga uz malo vježbe možemo staviti i u 5 minuta. Isprobale smo umjetne trepavice koje nimalo ne izgledaju umjetno. Napokon nešto što će odvratiti pozornost s naših podočnjaka, iako Aura Kozmetika i za to ima super trikove i proizvode poput novog tekućeg pudera Total PRO i tekućeg korektora Touch up Pro. Naučile smo kako pravilno konturirati lice, a neke od nas uživale su u kompletnom makeoveru.

Podsjetile smo se da je zaista malo potrebno kako bi se opet osjećale kao one žene koje su nekad imale malo više vremena za sebe te da smo prije svega žene, a tek onda majke i supruge. Nešto što se lako zaboravi, slažete li se?

Zato sljedeći put kad vam zatrebaju pelene, zaputite se ravno u Bipu, Ilica 42 i odvojite par minuta za sebe. Shhh…muž ne mora znati. U dućanima je tako i tako uvijek gužva.

Fotografije: Pepper Weddings