ŽENE, GIN TONIC I BEAUTY TRETMANI

Nedavna istraživanja pokazala su da majke za Dan žena najviše žele mir i tišinu, vrijeme za sebe te po mogućnosti par sati bez djece. Nismo se iznenadile. To je upravo ono što je s vremena na vrijeme potrebno i nama. Zato smo ovaj Dan žena odlučile proslaviti u ugodnom ženskom društvu u rozoj oazi u centru Zagreba.

No. 26 Beauty Lounge, u Gundulićevoj 26, oduševio nas je na prvu, izgledom, ali i svojim uslugama. Iako, priznajemo, pale smo na roze baršunaste fotelje i gin tonic.

Manikura, pedikura, make up, depilacija i masaža neke su od usluga koje nudi ovaj moderan beauty salon, sve to s velikim naglaskom na higijenu i sterilizaciju, nešto što je vrlo važno u ovom poslu, a na što možda ne obraćamo pažnju tako često.

No. 26 mjesto je za velike i male djevojčice, mjesto gdje se mame i kćerke mogu podružiti.  Mi smo povele našu malu Biancu koja je isprobala veganske lakove za nokte i uživala kao velika.

Povedite najbolju prijateljicu, iznenadite mamu ili svekrvu, ili jednostavno uživajte u vremenu za sebe. A možda se i vidimo pa nazdravimo s rozim gin tonicom!

No. 26 Beauty Lounge

Instagram @beauty_lounge_26

Facebook: No. 26 Beauty Lounge

 

Fotografije: Pepper Weddings