trebate li šator za plažu? Philips Avent vam ga poklanja!

Ljeto je u punom jeku, najavljuju se visoke temperature, a odlazak na plažu s djecom spada među zahtjevnije aktivnosti. Ono što svi dobro znamo jest da naše mališane, a i same sebe moramo adekvatno zaštititi od štetnih sunčevih zraka. Kreme sa visokim zaštitnim faktorom, kape, šeširi, odjeća sa UV zaštitom i šatori. 

Razmišljale smo kako bismo vam ovaj članak učinile što zanimljivijim, ali možda je najednostavnije spomenuti vam kako od svih ovih pomagala za plažu, ne morate razmišljati još i o šatoru i gdje ga kupiti, jer vam Philips Avent poklanja šator.

Kupnjom Philips Avent proizvoda u trgovinama DM-a i Farmacia ljekarnama (na probranim lokacijama) u periodu od 1.7. do 31.7. možete dobiti svoj šator za plažu.

A ako se i dogodi da propustite akciju u DM i Framacia trgovinama, Philips Avent istu akciju imat će i u Bipi u periodu od 25.7. – 8.8.

Dakle, sve što trebate napraviti je kupiti Philips Avent proizvode i dobijete u ovim terminima šator za plažu. Supermame vole Philips Avent, a ovo i ovo su proizvodi koje i same koristimo.

Uživajte u ljetnim vrućinama u sigurnom hladu sa svojim mališanima.