makeover dječje sobe: soba za dvije sestre

Sada su već skoro dvije godine kako moje cure dijele sobu. U tom periodu, soba, koja je prije bila naša bračna ( sada smo u manjoj jer realno mi u njoj samo prespavamo, a curama treba više prostora) doživjela je nekoliko makeovera. Zašto nekoliko? Zbog mene. Tko me god zna, zna koliko volim uređivati prostore, dekorirati proslave, a njihova soba je moje „slikarsko platno“ , dok one nemaju želje.

Zadnji makeover mi je najdraži jer je sobu toliko transformirala tapeta sa nježno rozim oblacima koju sam naručila sa web shopa Photowall.se . Ako se mene pita, baldahin je must have jer daje poseban ugođaj prostoru.

Tapeta –  @photowall_sweden      krevet kućica – @lulaloospace      kinderfeets daska – @malizakladi

 

Ništa bez detalja. Detalji su ti koji čine razliku. Žao mi je što u trenutku pisanja ovog teksta nisu stigli svi naručeni detalji za sobu, ali pratite me na instagramu pod imenom @m.a.t.e.j.a.a i pogledajte kakve divne stvarčice će upotpuniti sobu. Ono što sam dugo htjela su pletena kolica od ratana poznatog brenda Olli Ella, a naručena su sa web shopa Silly.si ( čak mislim da su još na akciji, škicnite).

Drveni fotoaparat – @ellika.rs  OlliElla košara – silly.si   personalizirana vješalica – @lulaloospace

 

Krevet na kojem cure spavaju smo kupili u Ikei. Praktičan je iz razloga što preko dana služi kao kauč, a kad se razvuče dobijete krevet veličine 160*200cm + u dnu ima 3 velike ladice koje služe za pospremanje igračaka. Igračke sam sortirala tako da znaju gdje im je što ( to naravno traje 5min,, ali „who cares“ dok je mame ).

Deka – @sleepy_odejice          balon lampa – @ellika.rs      tapeta – @photowall_sweden

 

Drugi krevet koji imamo je popularni „House bed“ – on služi za igru. Najviše vole kada kućicu prekrijem zavjesama.

Kinderfeets daska za ravnotežu – @malizakladi  OlliElla košara – silly.si  ukrasna duga – @lildecor

 

Da više ne duljim sa  tekstom, pogledajte kako se mijenjala Lucijina i Larina soba u nastavku.

prije

lijepljenje tapete @photowall_sweden

Dodirivanje oblaka može početi…

Drvene kocke i fotoaparat – @ellika.rs      ukrasna duga – @lildecor  heklane zečice – @anke973

Personalizirani jastuci – @osebnanota

 

MATEJA Supermama Lari bez imalo mira koja ima samo svoj pravac i drugo ju ne zanima i nježnoj i osjetljivoj Luciji. Rođena u Vukovaru, živim u Zagrebu, vlasnica web shopa Lulaloo, jednostavna, ne volim kad mi se netko obraća sa „Vi“ , organizirana, uporna. Obožavateljica čokolade, cheesecake-a, Ikee , interijera, kave i visokih potpetica koje kupujem i čekam nečiju svadbu da ih obujem. Nisam „in“ jer sam se tek nedavno zaljubila u Instagram pa me možete pratiti na @m.a.t.e.j.a.a, a na portalu Supermame ću vam pisati o interijerima – uglavnom dječjim.