otključajte maksimalne potencijale vaše djece kroz RASTI Summit

unsplash.com

Znajući kako je edukacijski momenat roditelja i stručnjaka ključan i izuzetno važan, stručni tim SenzoGYM-a po drugi je put u Republici Hrvatskoj organizirao konferenciju vezanu uz teme iz zdravstvenog i odgojno – obrazovnog područja.

RASTI Summit je jedina manifestacija u Hrvatskoj koja na jednom mjestu spaja stručnjake iz odgojno-obrazovnog i zdravstvenog područja. Cilj RASTI Summita je aktivno povezivanje roditelja i stručnjaka iz zdravstvenog i odgojno-obrazovnog područja kroz edukativne sadržaje.

 

2. RASTI Summit – ključ za otvaranje maksimalnih djetetovih potencijala održava se i ove godine u Karlovcu. Dvodnevni program donosi čak 18 predavanja + 5 radionica za djecu + 2 radionice za roditelje!

Posebnost RASTI Summita je što se, osim Konferencije, usporedno održavaju i radionice za djecu (Kako matka može biti slatka, snimanje animiranog senzomotoričkog filma, radionica prezentiranja korištenja pomagala u aktivnostima svakodnevnog života, interaktivna priča, senzo-motorički poligon), kao i radionice za roditelje (Odgoj – igre moći ili borba za ljubav, Rana stimulacija – zašto je važna?).

Cijeli program dostupan je na službenoj web stranici: http://www.senzogym.hr/2019/08/2-rasti-summit/ te na facebook stranici: https://www.facebook.com/events/2465861586983124/

Prijave za Konferenciju primaju se na info@senzogym.hr

Vidimo se u gradu na 4 rijeke od 20. 9. – 21. 9. 2019.!