naučite kako živjeti sa strašću

Povodom otvorenja novog Angels Body and Emotions studia, ali i zato jer žele žene činiti sretnijima i buditi strast u njima, Angelsice Te pozivaju na besplatni event – DAN U RAJU, s posebnom temom – ŽIVJETI SA STRAŠĆU u nedjelju, 20. listopada 2019.

Ako si žena od 18 do 88 godina, zanimaju te teme osobnog razvoja, ples, prehrana i vježbanje, onda je ovaj event prava stvar za tebe.

“Ove godine izabrale smo temu života sa strašću na svim razinama jer strast koju osjećaš u svom tijelu i srcu pokretači su svega u tvom životu i svaku će tvoju ulogu ispuniti lakoćom i energijom.
Naša strast su upravo žene, njihovo ispunjenje, sreća i osobni razvoj, pa stoga ovaj event darujemo besplatno!”

Što te očekuje?
– motivacija da počneš raditi ono što voliš
– metode i putokazi do ljubavi prema sebi
– plesni programi koji razbuđuju ženstvenost i senzualnost
– hrabrost i inspiracija za životne promjene
– podržavajuće okruženje
– prirodna njega tijela i drugačiji pogled na zdravu prehranu i vježbanje

Predavači na Dan u raju su žene i to žene koje svoje živote žive sa strašću i ljubavlju ispunjavajući svoju svrhu. Osim toga, moći ćeš potpuno besplatno probati sve Angels programe, te dobiti i posebne poklone sponzora: Melem, Gheek, Biobaza, Salveo, Batiste, Oriflame, Naturala i mnogi drugi, te ćeš isprobati i proizvode by Oriflame, Velis, NutriKulti, Tibi & Kombucha i ostale.

Za sve programe potrebno se prijaviti na ovom linku . Na svoj mail primit ćeš potvrdu prijave i sve dodatne informacije, a ako imaš pitanja, možeš nazvati na 0959230470.

Što te očekuje?

Live Talk Show 10 h – 12 h
Doručak sa snažnim ženama – Posao sa strašću
Pridružite nam se na doručku i live talk showu u kojem ćete imati prilike uživati u pričama nekoliko žena koje su svoj posao pretvorile u svoju životnu strast. Njihov im posao daje mogućnost da ispune vlastitu svrhu i posao se pretvorio u životni poziv.
Poslušajte njihove priče. Priče o uspjesima i neuspjesima, težinama i ljepotama ovakvog odabira te zašto unatoč svemu ili baš zbog svega toga uvijek iznova odabiru raditi ono što ih ispunjava i čini sretnima.
Pitajte pitanja koje vas muče, otkrijte možda neke svoje kočnice i, ono najvažnije, spoznajte kako nikad nije kasno i kako u različitim poslovnim sferama postoje poslovi u kojima biste baš vi možda uživale.

Plesni programi:
Besplatno predavanje i probni sat – Body and Emotions program sa šipkom

Summer Body – probni sat

Chairdance – Probni sat

Radionice i predavanja:

Goga Balaban – Boginje žive sa strašću
Elvira Milić Budeš – Kako zarađivati radeći ono što voliš
Dolores Mihelić – Make and Take Young Livinfg Radionica
Ivka Armanda Todorović – Plesna radionica Tijelo i emocije
– Predavanje Brutalno Svoja
Maja Jakovinac – Emocije na tanjuru

Više o ovim predavanjima pročitaj ovdje.

Sve ostale detalje o eventu možeš vidjeti na linku, a tu možeš poslati i svoju prijavu.