instagram profili koje ćemo pratiti u 2020.

unsplash.com

U prošloj godini instagram nam je bio izvor inspiracije, zanimljivih tekstova, lijepih fotografija, ponekad i vrlo korisnih savjeta. Donosimo vam par zanimljivih profila koje ćemo pratiti i u 2020.

@fitkapule

Marko i Ivana simpatičan su bračni par iz Osijeka. Početkom ove godine postali su roditelji jedne male djevojčice. Uživamo u njihovim fotografijama, osobito onima s putovanja.

 

@katarina.perutina

Ako vam nedostaje motivacije za vježbanje svakako posjetite profil supermame Katarine. Osim vježbanja, često dijeli svoja iskustva što se tiče majčinstva i zdravlja te recepte bez glutena.

 

@chiarin.tanjuric

Ovo je profil za sve one koji muku muče sa izbirljivom djecom kad je hrana u pitanju. Super savjeti i još bolji zdravi recepti.

https://www.instagram.com/p/B1Dw7gKJX4Z/

 

@saragoles

Na profilu supermame Sare naći ćete odlične savjete za odgoj djece i pregršt ideja za kvalitetno provođenje vremena s djecom.

https://www.instagram.com/p/B4213hzpEBC/

 

@idemo_redom

Želite li se bolje organizirati u prostoru i vremenu onda morate svakako zapratiti profil supermame Ivane.

 

@una.bridged

Supermama i doula Una puna je korisnih savjeta za sve sve trudnice i novopečene mame. Posebnu pozornost posvećuje temama kao što su trudnoća, priprema za porod, babinje i postporođajna depresija.

 

@bibliovca

Ovo je mjesto za sve knjigoljupce, ali i mame koje vole sarkastičan humor. Osim toga, Iva je kraljica flatlayova i zaista uživamo u njezinim fotografijama.

 

@salty_air

Supermama Sandru pratimo već nekoliko godina, a njezine fotografije nas i dalje ostavljaju bez riječi.

 

@maja_marich

Volimo Majine fotke, ali njezin profil pratimo isključivo zbog tekstova.

 

@tatindnevnik

Najcool tata instagrama definitivno je Strahinja. Svakodnevno nas nasmije najmanje dva puta, a osim toga prepun je korisnih savjeta koji se tiču društvenih mreža.