za tebe, dječače moj!

studio partum

Ponoć je prošla. Vikend je iza nas. Ponedjeljak je stigao. Nije važno koji je dan, koliko je sati, kakvo je vrijeme, jer osjećam da nas dijele samo sati od upoznavanja. Dijele nas sati iščekivanja i strepnje, ali sve to vrijedi samo da tebe upoznam. Želim ti u ove kasne noćne sate napisati o čemu razmišljam kad već ne mogu spavati. Osjećam da se moje tijelo priprema na tvoj dolazak. Osjećam kako mi ti svakim svojim pokretom pokazuješ kako će uskoro biti vrijeme, jer tvoji su pokretni snažni, kao i tvoje srce koje čujem svaki put na pregledu.

Osjećam kako me ohrabruješ, jer mi je to potrebno.

Ne znam hoću li biti posve spremna na sve što me čeka, ne znam kako će moje tijelo sve to doživjeti, ali znam da će se sve na kraju isplatiti. Jer ću tebe, dječače moj dočekati. Tebe kojeg već devet mjeseci iščekujemo. Tebe kojem se tvoj stariji brat toliko veseli. Čeka te da se zajedno igrate. Obećao je da će te štiti i čuvati. Obećao je kako će ti pokazati svijet. A tvoj tata? Veseli se što će imati još jednog dečka s kojim će moći podijeliti svoju strast prema glazbi i sportu. Vodit će te na sve utakmice, navijat ćete žustro i borbeno. A ako budeš išao njegovim stopama znači da ćemo imati još jednog majstora kući.

Client error: `GET https://graph.facebook.com/v10.0/instagram_oembed?url=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FB7-dxIApuHY%2F&access_token=EAAG5hzKyxakBALlq7l1Tacl2USU62eKPsVa2MMLXMsysixFt4xz84kOygnnK7ofk6zhlYIlnIuZAOmMsQmx7AiZBDlHSKjBZBsG9KCb0SRhIuNhOh9gLyUzFDBergyqI7cZC6KfISP3bZCZBDvi8FBBiyYDZCrUE7jLqQeJlulWlSsccRFvBi1IZCRleEwi6GiQgKxggXqAClZB7AhxNOZB7RIwe34n4f4ra2hHEJ4wqoVOwZDZD` resulted in a `400 Bad Request` response:
{"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their pass (truncated…)

Što ti ja mogu obećati? Osim beskrajne ljubavi, obećajem ti da ću te slušati, maziti, grliti, ljubiti, igrati se i još mnogo toga što mame rade. Ništa ti neće nedostajati u našoj maloj šašavoj obitelji, to ti obećajem. Jer imamo sve potrebno kako bi naša obitelj bila snažna i stabilna, a to su: ljubav, poštovanje, prihvaćanje, a najvažniji temelj je razgovor. Možda će biti poneke svađe ili ružnih riječi, ali uz razgovor sve se može i mora riješiti.

Samo nam ti budi dobro. Ti izaberi datum, dan i sat našeg upoznavanja, a mi ćemo te spremno dočekati. Jer nitko te neće voljeti više od nas, nitko te neće čuvati, grliti, gnjaviti, maziti više od nas.

Jer ti si naša tajna želja koja će se uskoro ostvariti. Čekamo te!

SARA Mama jednog nestašnog, brbljavog i znatiželjnog dječaka. Živi u Istri (terra magica), na zapadnom dijelu polutoka. Nostalgična za svojim otokom Vrgadom, gdje je provela najdivnije ljetne praznike svake godine. Vječni pesimist, ali romantična u duši.