mural u spavaćoj sobi? može!

Era tapeta započela je još prije par godina kada je kreativna i nadarena Josipa Maras započela s dizajniranjem umjetničkih djela za spavaće sobe. Vrlo brzo nakon toga, mame su poludjele za tapetama u dječjim sobama.

Aviončići, oblačići, božuri, pastelni tonovi ubrzo su preuzeli instagram feed nas koji na toj društvenoj mreži pronalazimo inspiraciju.

Kada je dizajn dječjih tapeta u pitanju, naša draga Monica Trzun je odnedavno započela s dizajniranjem vlastitih motiva. A njene tapete su uljepšale sobice nekih od naših najdražih mama blogerica.

Međutim, iako djeca obuzimaju naš fokus u svakom smislu, pa tako i u ovom – dekorativnom, ipak nam se čini da smo se pomalo počele vraćati sebi i svom prostoru.

Ptičice su preselile u svoje sobe, a mama i tata se vraćaju svojem gnijezdu. Ili barem tako naivno misle.

 

Tako su naše supermame, Iva (@iwaiva) i Sonja (@supermama.sonja), preuredile svoje spavaće sobe neobičnim tapetama. Iako su sobice svojih dječaka na početku uredile gotovo identično, tada popularnim točkicama na zidu, kada je dekoracija spavaće sobe u pitanju, Iva je nastavila sa profinjenim i minimalističkim stilom, dok se Sonja vratila koloru. A obje su odabrale svoje tapete – Murals Wallpaper, koji nudi pregršt dezena i motiva.