pozitivna priča humanitarne akcije PROMijeni me nastavlja se i ove godine

unsplash.com

Mama i food blogerica Tea (Mamika) prošle je godine iskoristila utjecaj društvenih mreža kako bi pokrenula humanitarnu inicijativu pod nazivom “PROMijeni me” čiji je cilj prikupljanje odjeće i obuće za maturante, a ista ta inicijativa nastavlja se i ove godine s jednim novitetom.

Vjerujem da mnoge mame imaju hrpu haljina i cipela iz ranijeg života prije djece, razne haljine sa svadbi, krizmi i sličnih događaja, puno cipela koje odjednom imaju previsoku petu ili su nenadano postale koji broj premale. Bila bi šteta da sve te ljepotice trunu po ormarima ili ispod kreveta, a s druge strane mogu još nekome stvoriti uspomene za pamćenje.”, rekla nam je prošle godine Tea

Prošlogodišnja inicijativa prošla je bolje od očekivanog, a nadamo se da će i ove godine odaziv biti još veći. “Prošle godine smo spojili više od 20 donatora i maturanata. Super mi je bilo što je jedna maturantica preko nas uzela haljinu, nakit i šminkanje. Sami donatori i korisnici dali su nam ideju da ove godine inicijativu proširimo i na krizme i pričest, što smo i učinili. Veseli nas činjenica što nam se ove godine vraćaju donatori koji su bili s nama i prošle godine (to uključuje ljude koji su donirali svoje stvari, kao i obrte koji su donirali svoje usluge).

Kako donirati saznajte na Facebook stranici PROMijeni me