minami kolekcija za moderne djevojčice

foto: Luka Smuk

Za oko nam je zapela predivna kolekcija haljinica i proljetnih jaknica, te smo morale saznati tko se to krije iza imena Minami. I saznale smo da se radi o Željki Šafran, supermami jedne prekrasne djevojčice, konstruktorici odjeće s dugogodišnjim iskustvom u modnoj industriji koju ju na ovu kolekciju upravo inspiriralo – majčinstvo.

Kako si došla do odluke da pokreneš svoj brend?

Ideja o stvaranju brenda MINAMI nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću. Vođeni tom idejom polažemo veliku pažnju kod odabira tkanina i funkcionalnosti svakog modela. U svaki model je uloženo puno truda i ljubavi kako bi zadovoljili očekivanja nove generacije roditelja koji žele kvalitetu ispred kvantitete. Naši modeli su za djevojčice uzrasta 2-10god.

Odaberite MINAMI i stvarajmo magiju zajedno.

Pokrenuti vlastiti biznis u jeku pandemije čini se dosta riskantno, ali tebe to nije spriječilo da kreneš u ostvarenje svojih snova. Kako doživljavaš trenutnu situaciju i kako će se ta situacija odraziti na tvoj posao?

To je nešto o čemu već duže vrijeme razmišljamo i zapravo je ova karantena čak ubrzala cijelu priču. Znamo da sad nije najzahvalnije vrijeme, ali možda su klijenti sada više na društvenim mrežama i internetu pa u ovo vrijeme pandemije možemo otkriti jedni druge. Mislimo da je uvijek dobar trenutak za kvalitetan i dobar proizvod i nadamo se da će ga naši budući klijent što prije prepoznati.

Kako provodite vrijeme u karanteni? Uspijevaš li se posvetiti poslu koliko bi htjela?

S djetetom od 2 godine nikada nije dosadno i uvijek su pune ruke posla pa tako i nama, srećom imamo veliko dvorište pa puno vremena provodimo vani, a navečer kad se svi umire dolazi moje vrijeme za rad i kreativu. Naravno da bih voljela da je tog vremena više ali nažalost dan je prekratak.

Što možemo pronaći u ponudi brenda Minami?

Za sada uglavnom bomber jakne i haljinice a to će i ubuduće prevladavati u našim kolekcijama. Naravno, svake sezone planiramo nešto novo, tako i sada privodimo kraju ljetnu mini kolekciju te se pripremamo za jesen/zimu.

Prva stvar koju ćeš napraviti kad izađeš iz karantene?
Vjerojatno kao i svaka druga žena otići frizeru😂 i sigurno s partnerom i djetetom nekud na izlet i ručak.