supermame pomažu

Prije par godina, u parkiću sam bila sa svojim dječacima. Stariji se silno veselio odlasku u kazalište, samo je o tome pričao. U tom trenutku, prišla nam je jedna djevojčica. Imala je kratko odrezane šiške, kestenjastu kosu i zelene velike oči. Predivna djevojčica, pomislila sam. Ta djevojčica, prišla nam je i upitala nas može li s nama u kazalište. Kroz naš kratak razgovor, rekla mi je kako nema mamu i tatu, već tete koje o njoj brinu. Tada, kao mami, srce mi je puknulo od tuge i tada smo Martina i ja odlučile kako želimo pomoći. Koliko god možemo.

Dvije godine zaredom, naše mame blogerice organiziraju se i pripremaju poklone za štićenike Kuće svete Tereze, a naši poslovni partneri, kojima se ovim putem posebno zahvaljujemo, pobrinu se kako bi Kuća dobila sve što im je potrebno.

22. ožujka, sve nas je zadesio veliki potres. A Kuća svete Marte je jako oštećena. Dom 30ero djece, djece bez roditeljske skrbi, ostalo je bez svojih soba, bez onoga što je njima blisko i što im je dom.

Ovim putem apeliramo i molimo i vas, da djecu koja su i ovako zakinuta za primarne potrebe kao što je roditeljska ljubav, zagrljaj i osjećaj sigurnosti, barem pokušamo usrećiti obnavljanjem njihovog doma.

Za popravak Kuće svete Tereze možete uplatiti svoje donacije

Kuća svete Tereze, dom za (ne)zbrinutu djecu

Vrhovec 29, 10 000 Zagreb

IBAN: HR2223400091410211635

SWIFT(BIC): PBZGHR2X

opis plaćanja: za obnovu doma