grof darkula razbija tabue

učimo djecu toleranciji

Vrijeme je promjena, progovaranja o temama koje nisu ugodne, vrijeme je za razbijanje mitova, za otvoren razgovor o mentalnom zdravlju i svim poteškoćama s kojima se susrećemo kao pojedinci. Supermame, od samih početaka rade na tome da razbijaju mitove o majčinstvu, da stanu na kraj “mom shamingu”, međusobnim osudama i postavljanju krivih vrijednosti majki, žena i očeva na temelju tuđeg mišljenja, neovisno koliko ispravan je. Želimo učiti vlastitu djecu toleranciji i razumijevanju.

sigurno okruženje

Upravo zato nam je zapeo za oko instagram profil pod imenom @grofdarkula koji je puno više od još jednog u nizu instagram profila. Grof Darkula je hobotnica angažirana na sve strane s jasnim ciljem – razgovora o TABU temama, stvaranju okruženju gdje ćemo se međusobno poštivati kao osobe, gdje ćemo poštivati naše osobne odabire i gdje neće biti mjesta osudi. Otvoreni razgovori o mentalnom zdravlju, gdje će svatko od nas moći izreći kako se osjeća i pritom se osjećati sigurno.

multi-medijalni projekt – Grof Darkula

Identitet Grofa Darkule ne znamo, ali nam je Grof otkrio tko je on, odnosno što on predstavlja.

Grof Darkula, multi – medijalni projekt, napravljen je radi razbijanja homogenog, neangažiranog i dosadnog stanja koje vlada na regionalnoj medijskoj sceni. Grof svakoga tjedna daruje (zbog toga DARkula), progovara o temama koje se izbjegavaju, pretvara dnevne aktualnosti u već dobro poznate vizuale s ilustracijama te oštro komentira razne društvene nepravde.

Grof je uvijek na strani slabijih, na strani malog čovjeka, na strani kreativnih i poduzetnih ljudi. Spreman poticati zaštitu okoliša i upozoravati na ekološke probleme.

Grof je najbolji ambasador vaših proizvoda, projekata i kampanja. Hobotnica koja je uz pomoć osam krakova odlučila promijeniti svijet, a za to ima cijelu vječnost.