što je sve potrebno za bebu – kompletna lista

unsplash.com

Dok očekujete prinovu, susrećete se s tisuću pitanja, a među tim pitanjima svakako je i ono – što nam sve treba za bebu? Na našem Instagram profilu možete pogledati video gdje su Sonja i Martina podijelile svoje iskustvo – što su sve kupile, koji su im proizvodi bili korisni i bez kojih nisu mogle, no i koji su im proizvodi bili potpuno beskorisni.

U suradnji s BabyCenter Hrvatska donosimo vam korisnu listu za novorođenče sa svim proizvodima i opremom koja bi vam mogla biti od koristi. Listu možete preuzeti besplatno na linku niže, tako da sada napokon imate sve na jednom mjestu te ne morate gubiti vrijeme tražeći proizvode koje morate nabaviti za prinovu.

Svi navedeni proizvodi dostupni su u BabyCenter Hrvatska koji među ostalima ima i najveći izbor stvari i opreme za djecu u Hrvatskoj i gdje je shopping za bebe zaista užitak! A ako vam se ne da ići po dućanima ili zbog trenutne situacije s pandemijom izbjegavate gužve sve proizvode možete naručiti online putem shop-a  https://www.babycenter.hr/

LISTU BESPLATNO PREUZMI OVDJE. Lista za novorođenče