istarski modni brend koji slavi prijateljstvo i žensku podršku

Poznata pulska dizajnerica i supermama dvoje djece Anja Stehlik Moretti izbacila je novu ljetnu kolekciju, a nama su za oko zapele vesele, šarene ljetne Rainbow haljinice. Poželjele smo saznati nešto više o njima no i o samostalnoj reviji STEHLIK FASHION SHOW koju organizira 14.8. na pulskom Kaštelu.

“Veliki sam ljubitelj neba i zalaska sunca, a kako sam u ta dva mjeseca karantene provodila vrijeme šetajući u zalazak, promatrala sam prelijevanje boja na nebu. Harmonija boja me pokreće i nekako tu harmoničnost pokušavam prenijeti i na kreaciju. Tako nekako je i došla ideja za rainbow haljine koje svojim kaskadnim prelijevanjem boja dočaravaju upravo tu harmoničnost i ležernost.”

“Nevjerojatno je koliko priroda inspirira! Svaka sljedeća haljina je posebna i oduševi prije svega mene kao dizajnera, a moram priznati i mnogobrojne hrvatice i influencerice koje stalno naručuju svoje primjerke. Ova iznimno udobna haljina od šifona dolazi u nekoliko kombinacija color blokova, krojeva i dužina. S obzirom da su sve verzije haljine univerzalne veličine, kroj je pomno osmišljen tako da odgovara liniji i stasu svake žene. A napravljena je i mini linija Rainbow haljinica, tako da i najslađe male trendsetterice mogu prošetati u najtraženijem modnom komadu na tržištu ovoga ljeta. Toliko su bezvremenske, ležerne, a opet jedinstvene i daju mogućnost stiliziranja.”

Anja nam je otkrila kako je ova prva mini kolekcija posvećena njenoj kćerkici Leni i svim divnim malim djevojčicama koje tako brzo narastu. “Želim im pokazati da ljepota ima različita lica. Reviju će nositi curice od 4 do 10 godina i jedna malena posebna gošća s kromosomom viška koja mi je već najavila da želi postati supermodel.”

“Mini rainbow haljine dizajnirala sam u pastelnim nijansama te u naglašenijim jarkim bojama s velikim mašnama koje se vezuju na ramenima.”

Stehlik Fashion Show – jedini modni događaj  u Istri ove godine

“Svake godine trudim se pronaći idealnu lokaciju gdje ću dočarati novu modnu priču, a Istra ih zaista ima pregršt. Pulski Kaštel meni je osobno jedan od najljepših mjesta koji svojim atrijem unutar zidina daje intiman i veličanstven doživljaj. Stoga mi je iznimna čast da se ove godine upravo STEHLIK FASHION SHOW događa na takvom posebnom povijesnom mjestu, te da će upravo ovaj event biti jedini modni događaj u Istri ove godine.”

žene koje podupiru žene

“Svake godine podižemo ljestvicu produkcijom I pokušavamo prenijeti ljudima našu priču. Ovogodišnja revija zaista će biti posebna i jako emotivna. Slavit ćemo povezanost, prijateljstvo i podršku koja je u ovim vremenima ono što svi želimo i čemu težimo. Uz modele na pistu će izaći horda malih i velikih prijateljica.

Žene koje podupiru žene, one koje su jedna drugoj oslonac. Imamo i divne talentirane gošće, te puno malih iznenađenja.

Veliki je pothvat upustiti se u ovim vremenima u ikakvo organiziranje, ta neizvjesnost da ovisiš o situaciji i kako će se ona razvijati stvara nelagodu jer znaš da postoji mogućnost da sve stane.

Vjerovala sam i zamišljala točno kakvu reviju želim, a onda su se kockice počele slagati, ti divni ljudi, suradnici, tematika… I jednostavno sve se samo zakotrlja. Svakako ćemo se držati propisanih mjera na eventu, drago mi je što sam uspjela realizirati da je event na otvorenom tako da vjerujem da će sve proteći u lijepoj atmosferi.”

online shop u doba pandemije

Ovo vrijeme korone iskoristila sam za izradu web shop-a www.anjastehlik.com koji se pokazao odličnim, dostupnija sam mušterijama diljem Hrvatske i u inozemstvu. Stalno se radi na interakciji s ljudima, da li kroz editorijale, suradnje s influencericama ili kroz priloge o modi.

Stvaram istarski brend i želim da postane prepoznatljiv svojim stilom no želim ići i korak dalje te zakoračiti na inozemno tržište.

Na webu se, uz Stehlik kolekciju, može pronaći i moj brend O´dijelo te bridal kolekcije, tako da sam obuhvatila čitav moj rad na jednom mjestu.

haljina koja se rasprodala u trenu

Najpoželjnija haljina bila je jedna cocktail haljina u plavoj boji s 3D cvijetovima. U rekordnom roku sve je rasprodano. Uvijek mi bude krivo što si bar jednu bestsellericu ne zadržim za sebe.

A sada su to svakako rainbow haljine koje su postale najtraženiji komad iz kolekcije i mislim da ćemo i u jesen ući u toj temi, ali u drugačijim krojevima jer su toliko posebne i upečatljive, a opet ležerne.