učimo djecu da je škola i zabavna i važna!

Polazak u prvi razred osnovne škole veliki je trenutak u životu i djeteta i cijele obitelji. Dijete se prvi put susreće s novim pravilima ponašanja, novim licima, prostorom, obavezama… Pritisak oko pripreme za školu  mnoge roditelje uznemirava, bilo da se radi o prvašićima ili djeci starijih uzrasta, što je osobito aktualno u vrijeme pandemije koronavirusa.

Što god da se dogodi s ovom školskom godinom, uz knjižaru Hoću Knjigu ćete biti spremni. Nisu propustili priliku organizirati, uz epidemiološke mjere, malu, slatku modnu reviju školskih torbi i pribora.

Modnu reviju su nosili mališani agencije Fashion Team Kids te pokazali brendove najkvalitetnijih i najmodernijih školskih torbi Belmil, Wave, Connect, Santoro, Herlitz, Target te posebne školske mape i kutije izdavačke kuće edukativnih materijala Profil Klett.

„Školarci, bilo da tek kreću u prvi razred ili da su tinejdžeri, najviše biraju torbu prema dizajnu, a roditelji će pažnju pridati pravilnom odabiru školske torbe svjesni tereta koji će školarci nositi čitave godine.  Sve češće je prisutna tema težine školskih torbi i kakvo opterećenje ona uzrokuje na dječjim leđima“, pojašnjava Zvonko Čubrić, jedan od suvlasnika knjižara Hoću knjigu. Dodaje kako je i u ponudi i veliki izbor ostalog pribora prepun zanimljivih likova koja vesele djecu.

Mališani agencije Fashion Team Kids prošetali su i središtem Zagreba, a prolaznici su uživali u šarenilu i veselju školaraca.

Sudeći po brojnim reakcijama, većina roditelja podržava povratak djece u školske klupe, jer škola nisu samo učenje i ocjene; škola je druženje, zafrkancija, zaljubljivanje, zajednički izleti, sitni nestašluci, nogomet ili košarka… Pitali su i djecu, što ona žele? Odgovori na školskoj ploči Hoću knjigu, znače samo jedno –  djeca vole školu!

Još uvijek traje ljetna nagradna igra u Hoću knjigu knjižarama

Hoću knjigu je organizirao i vrijednu nagradnu igru „Opremi svog školarca od glave do petice“ koja traje do 31. kolovoza. Sretni dobitnici mogu osvojiti dvije školske torbe uz poklon bon od 500 kn u Hoću knjigu, četiri knjiška poklon paketa ili osam vrijednih igrački ili društvenih igra.

Sudjeluju svi kupci koji ostvare kupovinu u minimalnom iznosu od 150 kuna te ispune kupon i predaju ga u nekoj od poslovnica Hoću knjigu!

Detalje možete vidjeti na FB stranici Hoću knjigu.