pelene kupi i poklone sakupi!

S početkom kolovoza, na našim prostorima, svoja virtualna vrata otvorio je Crosst.hr – novi i moderni webshop koji nudi široku paletu medicinskih i lifestyle proizvoda. Ideja je krenula prije otprilike godinu dana od skupine mladih stručnjaka s bogatim iskustvom u sektoru medicinskih proizvoda, a sada je zaživjela punim plućima. U doba pandemije koronavirusa svaka uspješna poslovna priča posebno veseli. Pa tako i ova!

Na stranicama Crosst-a možete tako pronaći dodatke prehrani, pelene, inhalatore, termometre, tlakomjere, proizvode poznatih brendova ortopedskih pomagala i sportske ortopedije, proizvode za dijabetičare, kao i ostale medicinske proizvode široke potrošnje. Ljubazna Patricia, iz svoje poslovnice u Osijeku, uvijek će vas rado voditi kroz vašu potragu za najboljim rješenjima, bilo putem telefona ili chata i e-maila.

Ovo nije obična web trgovina, ovo je mjesto na kojemu je kupac u središtu pozornosti. Pružanje izvrsne usluge cilj je i misija Crosst.hr tima, pa su tako kupcu dostupne iscrpne i intuitivne kategorizacije i filteri uz pomoć kojih se puno lakše orijentirati i donijeti pravu odluku. Naime, asortiman proizvoda kontinuirano se širi i u planu je uvođenje više od deset tisuća artikala u sljedećih godinu dana.

Skoro svakog tjedna Crosst donosi veliku vikend akciju na dio svog asortimana. Ovaj put, sve do 28.9.2020. pogledajte cijeli asortiman Violeta proizvoda na akciji. Crosst svaku pojedinačnu kupnju Violeta proizvoda vrjedniju od 100kn daruje poklonima! Uz svaku kupnju dobivate vlažne maramice, dječji neseser ili Yasenka Imuno beta glukan Junior. Na kraju akcije random selekcijom Crosst će odabrati i troje kupaca koji će osvojiti posebne poklone, a to su 𝗱𝗷𝗲𝗰̌𝗷𝗶 𝗯𝗶𝗰𝗶𝗸𝗹 𝗞𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗳𝗲𝗲𝘁𝘀 , Violeta poklon paket i Yasenka poklon paket.

Želimo Vam dobru zabavu dok surfate ovom novom internetskom trgovinom i ugodnu kupnju!