razmišljate li o pokretanju vlastitog posla? priključite se ovom mentorskom programu

unsplash.com

U facebook grupi Be Your Own Boss, grupi za (buduće) žene poduzetnice, pokrenut je još jedan krug mentorskog programa, na koji se možete prijaviti do 4. listopada.

U mentorskom programu i ovaj put možete birati između šest različitih kategorija: prodaja, content marketing, SEO, blogging, oglašavanje na društvenim mrežama, a tu je i jedna nova kategorija za sve one koji su zasad samo na ideji: Od ideje do poslovnog plana.

Mentorski program je potpuno besplatan, a namijenjen je poduzetnicama koje bi htjele proširiti svoje znanje, ali i ženama koje žele započeti svoj vlastiti posao. Izaberite kategoriju koja vas zanima i prijavite se. Nema nikakvih obaveza! Sve se odvija u dogovoru s mentorom, tako da ćete raditi koliko i kako možete.

“Preporučam svima da se prijave na barem jednu od ponuđenih kategorija. Ništa ne možete izgubiti, osim malo svog vremena, a možete dobiti puno toga. Imati mentora na svom poslovnom putu je neprocijenjivo”, poručila je Marina Biljak, voditeljica programa i jedna od mentorica.

Formu možete ispuniti do 4. listopada (ovdje), nakon čega će se mentori javiti odabranim osobama.