12 stvari koje razumiju samo mame djevojčica

Imati kćer posebna je priča. Nešto o čemu je većina nas maštala u trenutcima kad smo razmišljale o djeci ili dok smo gledale Gilmore Girls i mislile kako bi bilo cool imati baš takav odnos kao što imaju Lorelai i Rory. Bez obzira na to kakvog je karaktera tvoje dijete, postoje neke stvari koje su zajedničke gotovo svim djevojčicama. Mame djevojčica, dobro znate o čemu pričamo.

 1. U sebi kriju veliku snagu. Osobito u trenutcima kad žele da je sve po njihovom. Najčešće su one uvijek u pravu.
 2. Svaku slobodnu minutu iskoristit će za ples. Moraju plesati, nije važno gdje i kako. Svijet je njihova pozornica.
 3. Iz njihovih usta vrlo često izlaze tvoje riječi. Koliko si se samo puta morala suzdržati da ne pukneš od smijeha!
 4. Lude su za šljokicama i glitterima. Samo da se sjaji!
 5. „Ne želim ih oblačiti samo u rozo“, kaže mama djevojčica obučenih u rozo od glave do pete. Pomiri se s tim da od malih nogu svoje outfite biraju same i ti tu nemaš pravo glasa.
 6. Ako je tišina u kući, u sobi su ti sigurno otvoreni svi ormari i ladice. Nema im draže nego oblačiti se u maminu odjeću ili krasti njezinu šminku. Što se nakita tiče tu nema više krađe jer se za to pobrinuo Argentum sa svojom novom kolekcijom srebrnog nakita za djecu. Preslatki oblici i vesele boje, opis je nove kolekcije za djecu koju možeš pogledati na ovom linku.
 7. Bankrotirat ćeš zbog gumica za kosu i špangica. Gdje li samo nestaju?
 8. Soundtrack od Frozena vjerojatno znaš napamet i pjevaš pjesme na sav glas čak i kad tvoja kćer nije s tobom u autu.
 9. Ako u vrtić želi ići obučena kao princeza ili kao Batman, ići će.
 10. Kad tad će sama sebi ošišati šiške.
 11. Koliko puta ti se digne kosa na glavi kad ti netko kaže „s djevojčicama je lakše“, „mirnije su“, „nježniji su spol“? Je li to neka šala?
 12. Samo mame djevojčica znaju koliko je izazovno odgajati ih u svijetu u kojem se žene još uvijek bore za svoja prava, gdje mediji i društvene mreže nameću nerealne standarde ljepote i gdje još uvijek postoje stereotipi o ženama i muškarcima. Mame, možemo mi to!

Nova Argentumova linija Kids Collection posvećena je djeci, a srebrne narukvice, naušnice i prstenje s raznobojnim motivima stavit će osmijeh na dječja lica, ali i one malo starije koji vole svoje outfite upotpuniti razigranim detaljima.

Mi smo izabrale svoje favorite.

Jeste li znali da se u Argentum poslovnicama profesionalno i sigurno bušenje ušiju provodi američkim Inverness instrumentom koji je izrazito tih i sterilan, a najhrabriji mališani dobit će diplomu za hrabrost kao uspomenu na taj posebni trenutak!

Cijelu Argentum Kids Collection možete pogledati na ovom linku.