božićni kolači narudžba

razveselite svoje najdraže božićnim kolačima i keksima iz omiljene zagrebačke slastičarne

božićni kolači narudžba

Ovog Božića iznenadite svoje najbliže slatkim paketom božićnih kolača i keksa

Božić dolazi, tiho na prstima…a nama poslije njega stiže i roda s najslađim smotuljkom! 

S obzirom da ovaj Božić provodim u devetom mjesecu svoje druge trudnoće, imam u planu pojednostavniti sve pripreme i planove, koji su ionako bitno (a mogla bi reći i kompletno) umanjeni ove 2020. godine. Naše pripreme za Božić svakako uključuju pečenje keksića i kolača da sve zamiriše na cimet, vaniliju, tostirane bademe i spekulas začine. Tako da ću definitivno uz pomoć svog malog pomagača, sa pekarskom kapom, napraviti naše omiljene recepte. Gušt limenih božićnih kutija i malih ručica koje ih otvaraju je nezamjenjiv. Ali znam da Božićno jutro ne ide bez orahnjače i makovnjače i točno znam kome ću se ove godine obratiti za dostavu iste.

najfiniji božićni kolači i keksi u Vinceku

Svi znaju za slastičarnicu Vincek, pogotovo Zagrepčani. Gdje ćemo na sladoled? U Vincek! Gdje ćemo na kesten pire sa šlagom? U Vincek! Gdje ćemo po krafne na fašnik? U Vincek! Kremšnite? Šampita? Vincek! 

Tako da je ova trudnica s velikim osmijehom prihvatila bombastičnu pošiljku s plišanom crvenom mašnom, upravo s tim potpisom! U kutiji su se našla razna adventska čudesa – od orašara, snjegovića, djeda mraza, gingerbread čovječuljka i ostalih medenjaka. Odmah sam znala da oni idu pod bor za moje nećake i nećakinje, jer nema ljepšeg načina za oplemeniti dječji poklon. A radi se o prefinim, ručno rađenim malim skulpturicama satkanim od kvalitete, tradicije i čiste ljubavi prema slastičarstvu. 

Stigla mi je i mini torta, koju vidim u funkciji “little black dress”. Idealna je za svaku priliku – doma da si začinite popodne, ali i vaša mala kućna okupljanja u koje ćete unijet dozu elegancije i dobrog okusa! 

božićni kolači narudžba

Kolekcija čajnog peciva obogatiti će svaki blagdanski stol, ali i razveseliti sve ljubitelje domaćih kolačića i slatkih zalogaja. Zapakirat ću ih s grančicama eukaliptusa, velikom zlatnom mašnom, zakačiti čestitku i usmjeriti ih na adresu mojih najdražih ljudi. 

božićni kolači narudžba

Ovog posebnog Božića, u kojem prevladava riječ distanca umjesto bliskost, imamo izvanrednu priliku naglasak staviti na one prave vrijednosti blagdana.

Imajmo u planu istaknuti duh Božića, važnost obitelji, mira, zahvalnosti i sreće u malim stvarima koje će tada duplo zasjati! 

Slastičarnica Vincek vam omogućuje da pozivom naručite poklon pakete koje će vama i vašim najbližima dostavljati na vrata. Moguće je i osobno pokupiti narudžbu u jednoj od osam poslovnica u gradu.

 

Tražite li još božićnih recepata? Adriana je pripremila SPICY BOŽIĆNE KEKSIĆE