philips usisavač

štapni Philips usisavač – kućni pomagač koji olakšava rutinu održavanja doma čistim

philips usisavač

Naša supermama Sonja Švajhler isprobala je novi štapni Philips usisavač i donosi svoju iskrenu recenziju.

Prosinac je većini nas, omiljeno doba godine. A posebno dobije na značaju, kada postanemo roditelji. Još je veći užitak ukrašavati dom, birati poklone, pričati priče o tome odakle pokloni dolaze i slušati mekane tonove božićnih pjesama. I sve to uz djecu koja vas gledaju ogromnim očima i pažljivo osluškuju svaku riječ i zamišljaju.

Prosinac je i mjesec kada svi postajemo puno kreativniji, pa društvene mreže zaspu divni uradi-sam projekti koji inspiriraju i poželite ih napraviti sami – baš sve. I to je, zapravo, jedan od najboljih načina kako provesti vrijeme zajedno i stvarati lijepe uspomene s našom djecom.

održavanje doma pred blagdane

Ali, prosinac je i mjesec kada uz pripremu doma za blagdanski ugođaj, stiže i „generalka“. Ukoliko ste organizirani, kako stalno savjetuje naša supermama Ivana @idemo_redom, održavanje doma u ovo doba ne bi smjelo biti prestresno. Međutim, zbog tempa života i svih obaveze koje u paketu s tempom stižu, rijetko tko od nas uspije ostati dosljedan organiziranosti. To je nešto na čemu ćemo svakako pokušati raditi kroz narednu godinu.

philips usisavač

Osim dobre organizacije i podijele kućanskih poslova među svim članovima, i ističemo svim, jer je važno i da našu djecu učimo od malih nogu na sudjelovanju u održavanju doma urednim i čistim, jedan od važnijih načina kako si olakšati održavanje doma je svakako i korištenje kućnog pomagača.

ušteda vremena uz štapni Philips usisavač

Imale smo priliku isprobati usisavač Philips SpeedPro Max Aqua, i to nešto više od 2 mjeseca. Stoga ćemo podijeliti s vama i naš dojam o uštedi vremena uz ovog, malog i jednostavnog kućnog pomagača.

Philips SpeedPro Max Aqua je bežični štapni usisavač koji stiže u paketu s raznim nastavcima, te zamjenskim filterima i krpicama koje su nam potrebne za pranje podova. Ovaj usisavač puni se jednostavno i brzo, na magnetni punjač.

philips usisavač

prednosti Philipsovog štapnog usisavača

Kao prednost ovog malog kućnog pomoćnika svakako bi istaknule jednostavnost korištenja. Baterija ovog bežičnog usisavača traje 70 minuta. Za usisavanje tepiha, mi smo pojačale jačinu usisne snage, što u tom slučaju brže troši bateriju. Ipak, ovaj usisavač usisa iznimno puno prašine iz tepiha, što možete vidjeti i za vrijeme usisavanja u spremniku usisavača. Trajanje baterije je dovoljno za usisavanje prosječne veličine doma.

philips usisavač

Istaknule bismo i opciju istodobnog pranja i usisavanja podova s posebnim nastavkom i pumpicom koja kontrolira ispuštanje vode tijekom korištenja. Ovo je svakako prednost za nas, roditelje, obzirom da usisavač vadimo barem tri puta dnevno, nakon svakog obroka djece koja namrve poprilično hrane ispod stola.

philips usisavač

Philips SpeedPro Max Aqua može se zavući i pod kauč. To je jedna od stavki koja nas je posebno obradovala, tim više jer dosadašnji modeli štapnih usisavača nisu imali mogućnost zavlačenja pod niži namještaj.

philips usisavač

što sve dolazi uz Philips SpeedPro Max Aqua?

Kao što smo napomenule, ovaj štapni Philips usisavač dolazi s raznim nastavcima. Jedan je klasičan, za usisavanje, koji ima i led rasvjetu, što dodatno olakšava preglednost čistoće i uočavanje potencijalno „preskočenih“ dijelova stana. Led lampice koje se nalaze na glavi usisavača, olakšavaju i usisavanje skrivenih i tamnih mjesta u stanu. Sve mi znamo da upravo na ta mjesta u stanu pobjegnu komadići hrane, izgubljene igračke, a ponekad i ona čarapa čiji par nikako nismo mogle pronaći.

philips usisavač

Drugi nastavak je za istodobno usisavanje i pranje podova koje dolazi u paketu sa zamjenskim krpicama koje normalno možete oprati u perilici rublja, nakon korištenja.

Treći nastavak je mala rotirajuća glava, koju smo koristile za usisavanje namještaja. A kada sve nastavke skinete, što je vrlo jednostavno za napraviti, srednji dio usisavača, koji sadrži spremnik, možete koristiti kao usisavač za mrvice sa stola i stolica.

philips usisavač

philips usisavač

moderan dizajn

Philips Speed ProMax Aqua, dizajniran je tako da se može zavući pod namještaj, te skidanjem glave usisavača. Odlično može usisati sve one mrvice, smotuljke prašine koji se vješto sakriju u kuteve našeg doma.

održavanje štapnog Philips usisavača

Bitan dio kod korištenja ovog kućnog pomagača je i održavanje istog. Kako bi vam ovaj usisavač bio što dugovječniji, preporučile bismo da ga nakon svakog korištenja ispraznite, izvadite rotirajuće četke iz glave usisavača i očistite. Spremnik uredno, nakon svakog korištenja treba isprazniti, a filter isprati pod mlazom vode. Na taj način, osigurat ćete dugovječnost ovog usisavača.

philips usisavač

Naše kriterije, Philips Speed ProMax Aqua je zadovoljio, te naša nova kućna rutina može započeti.

A ako i vi želite ovaj usisavač za svoj dom, zaigrajte se na našem instagram profilu i možda baš vas pod borom dočeka ovaj kućni pomoćnik.

philips usisavač