o majčinstvu, patrijarhatu i feminizmu – brutalno svoja Ivka Armanda Todorović

ivka armanda todorović

Ivka Armanda Todorović žena je koja budi strast u drugim ženama. Po struci novinarka, kratko vrijeme se bavila PRom, a onda postala instruktorica senzualnog plesa oko šipke. Nakon nekoliko godina kreirala je koncept Body and Emotions koji se bazira na holističkom pristupu tjelesnom vježbanju plesnim metodama spajajući emocije, um i tijelo. Ivka je certificirana kao joga instruktorica i ta znanja također koristi njen koncept.

Njena strast i životni poziv jest buđenje osjećaja moći, slobode i samopouzdanja u ženama kroz ženstvene, opuštajuće i senzualne pokrete, kao i druge metode kojima ženama pomaže da se vrate sebi.

Vlasnica je i obrta Brutalno svoja, promiče mentalno zdravlje i snažno vjeruje u autentično življenje. Aktivna je blogerica, a njene tekstove možete čitati ovdje, kao i na tjednom inspirativnom newsletteru u kojem dijeli svoje znanje zajednici žena.

Njene radionice su oslobađajuće, živahne i istovremeno meditativne i smirene te vas vraćaju u samu suštinu ženske biti, slobodne seksualnosti kao životne energije i prihvaćanja svih aspekata sebe.

Osjećam da je moja misija u ovom životu pomoći ženama da ponovno postanu svoje. Kroz pokret, ples, muziku i buđenje senzualnosti i seksualnosti, svaka žena ponovno može uspostaviti kontakt sa svojim tijelom i tako spoznati moć koju donosi protočna, empatična i emotivna ženska energija.

Sa Ivkom smo se dotaknule raznih tema – od majčinstva, postporođajne depresije do patrijarhata, feminizma i mentalnog zdravlja žena.

Najduža epizoda do sada, no također i jedna od najboljih. Epizoda koja će vas utješiti i potaknuti da počnete otkrivati tko ste zapravo i što želite biti.

Hvala vam na slušanju! Ostavite nam vaš feedback, podržite i podijelite epizodu i označite nas na društvenim mrežama.

Epizodu poslušajte na:

SoundCloud

Apple Podcasts

Ostale aplikacije potražite OVDJE.