za lakše planiranje ručka i bebinih kašica: planeri koji će olakšati život mamama

Iako živimo u vremenu u kojem su nam informacije na dohvat ruke, često gubimo fokus i teško se organiziramo u moru svakodnevnih obveza. Užurbana svakodnevnica, manjak vremena i kuhanje pod stresom bili su mi motivacija da osmislim Mamin ručak magnetni piši briši tjedni planer kuhanja i dohrane.

Veća organizacija i manje stresa

Cilj planera kuhanja je da zajedno sa svom obitelji osmislite tjedni obroke, zapišete ih na planer i da samo jednim pogledom na hladnjak znate što ćete kuhati za ručak toga dana. Bez svakodnevnog razmišljanja i gubljenja vremena.

Kroz tjedan idemo lakše i s manje stresa, ako nam je sve posloženo i organizirano, a magnetni piši briši planer kuhanja je upravo motivacija za to.

Planer za najmlađe

Magnetni piši briši planer dohrane je namijenjen mamama čije bebe uskoro kreću s dohranom ili imaju dijete u dobi do 12 mjeseci. Sve mame žele da im djeca jedu raznovrsno. No, mnogo puta nam se dogodi da u četvrtak ne znamo što nam je dijete jelo u utorak.

Cilj magnetnog piši briši planera dohrane je da na jednom mjestu imate popis svih bebinih obroka kroz tjedan i novih namirnica koje ste uveli.

QR kod s tjednim savjetima

I jedan i drugi planer imaju QR kod. Skeniranjem QR koda otvara se članak ili video savjet koji vas vodi kroz tjedan i odgovara na pitanja što kuhati, kako se organizirati, kako se ponašati kada u kuhinji ništa ne ide kako treba……

Planeri dolaze s piši briši markerom tako da ih možete koristiti iz tjedan u tjedan.

Za lakše planiranje i tjedan s manje stresa naručite planer kuhanja i planer dohrane i olakšajte si život!