PROVEDI JEDAN DAN U RAJU…S ANGELSICAMA

Nedavno smo imale priliku popričati i popiti kavu sa supermamom i superženom Ivkom Armandom Todorović, suvlasnicom i suosnivačicom studija Angels Body and Emotions te osnivačicom modnog brenda Mamasita & Son . Čim smo kročile u prostore studija istog trena osjetile smo tu neku pozitivnu vibru, ugodno smo se zavalile u mekane fotelje i uživale u ambijentu kao stvorenom za mala ženska druženja. S jedne strane zgodni James Dean u prirodnoj veličini, s druge strane ženske stvarčice poput štikli, rozih Angels trenirka i kompletića za ples…sve to uz predobru muziku koja se čula iz susjedne prostorije u kojoj je Ivka, uz prigušena svjetla, držala sat plesa na šipci.

Angels Studio zamišljen je kao malena oaza pozitivne vibre usred zagrebačke poslovne zone. “Naše je uvjerenje da žena mora imati mjesto i vrijeme da bude samo žena – opuštena, slobodna i prisutna u sadašnjem trenutku, a naša filozofija da vježbanje mora biti ugodno, zabavno i ispunjavajuće.”

Angelsice su zaista uspjele stvoriti mjesto samo za žene. Ovdje se priča o malim ženskim stvarima, od najnovijih dijeta do shoppinga. No prije svega to je mjesto na kojem ćeš na trenutak zaboraviti da si majka, supruga i/ili domaćica. Tu si samo žena – superžena. Snažna, slobodna, senzualna, samopouzdana, samo svoja!

“Angels Body and Emotions je program kreiran od žena za žene. Stvoren kako bi oblikovale tijelo poštujući ženske obline, dobro se zabavile, stekle i zadržale samopouzdanje i uživale u pravoj ženskoj snazi i slobodi. Svaki je Angels trening drugačiji i izazovan, senzualno zarazan i emocionalno oslobađajući.”

U nedjelju, 26. ožujka, imate priliku isprobati i doživjeti sve ono što ste pročitale, te još mnogo više. U sklopu tradicionalnog događanja “Dan u raju s Angelsicama” sve žene koje posjete studio imat će priliku besplatno isprobati neke od programa, kao i sudjelovati u radionicama i uživati u zdravim grickalicama i slasticama te svježim sokovima.

Angels Body and Emotions Classic trening, održat će se tri puta u danu zbog velikog interesa, a to je program koji privlači velik broj žena jer omogućuje oblikovanje tijela uz dobru zabavu i holistički pristup vježbanju. Classic program temeljen je na konceptu koji povezuje tijelo i emocije a uključuje zagrijavanje na stručnjaci kroz plesni workout, šipku i formu meditativnog plesa.

Osim ovog programa, imate priliku sudjelovati besplatno na radionici aromaterapije za ljubav Anamarije Pažin Morović te radionici tehnike  EFT (Emotional freedom tehnique) Danijele Medaković te na plesnim i fitness radionicama Body by Angels, Flowless, Bootylicious, Pop Pilates, Sexy Flexy i Pole Love. Opis svih radionica nalazi se ovdje.

Zbog velikog interesa za ove besplatne programe, obavezne su prijave na mail: maja.z@angels.com.hr, ili na broj telefona 095 9232 470.