ILUMINATORI I TEKUĆI MATT RUŽEVI

Već sam pisala o nekoliko Farmasi proizvoda, a danas vam donosim pravu malu poslasticu. Illuminatori, olovke za usne i tekući matt ruževi su na današnjoj listi recenzija.

Idemo nekim redom – prvi od proizvoda je Illumination specialist Highlighter & and face sculptor – tekući illuminator odnosno highlighter koji dolazi u dvije nijanse, silver i gold.  Teksturom je tekući (pomalo ljepljiv), ali dovoljno gust da možete kontrolirati količinu proizvoda koju želite istisnuti. Illuminator možete mješati sa puderom ili koristiti samostalno kao highlighter. Osobno ga koristim kao highlighter. Obje nijanse su  lijepo pigmentirane, a moj favorit je Silver nijansa koja je više ružičasta nego siva, međutim kod nanošenja i blendanja izgubi se pigment i na licu ostaje divan i decentan sjaj. Gold nijansa je nešto tamnija i vuče na broncu. Osobno mislim kako je ova nijansa savršena za tamniju put,dok mi je Silver idealna za svjetliji ten. No nije pravilo, obje nijanse podjednako lijepo izgledaju na svijetloj puti. Mala količina proizvoda je dovoljna za prirodan i zdrav izgled lica.  Illuminator nanosim prstima i na kraju izblendam beauty blenderom.

Sljedeći proizvodi me ništa manje nisu oduševili. Radi se o Farmasi olovkama za usne. Mirisom neutralne, a pigmentacijom više nego odlične. Jednostavno se nanose, nisu premekane, a postojanost im je odlična i samostalno i kao podloga za ruž. 208 i 220 nijanse su matt, dok nijansa 204 ima u sebi sitne šljokice koje su jedva primjetne. Usne bi prije nanošenja svakako trebale biti njegovane,jer su olovke mat (većina) i mogle bi istaknuti suhe dijelove usana.

I za kraj, prekrasni Matte Liquid Lipstick-tekući mat ruževi sa ekstraktom đumbira za efekt punijih usana. Pigmentacija ovih ruževa je savršena,i potreban je samo jedan sloj za potpuno prekrivanje. Miris nije neugodan, već vrlo sličan većini matt tekućih ruževa i nestane kako se ruž suši, a relativno se brzo suši i poprimi potpuni matt efekt.

Od ponuđenih 6 nijansi moje su prve 4. 01 je prekrasna nude nijansa nježno-ružičastog podtona,dok je 02 intenzivna pinky nijansa, jedina koja se teško nanosi i kao da se teksturom razlikuje od ostalih. 03 je čista bež nijansa, dok je 04 tamnija i kako joj ime kaže savršena pink nijansa.

Postojanost ruževa je solidna, ako uzmete u obzir kavu, sok i dobar ručak. Nije trajao satima, ali je popravljanje bilo minimalno i to na srednjem dijelu usana naravno.  Na usnama je vrlo ugodan. Kao i za svaki ruž posebno matt, usne trebaju biti njegovane i hidratizirane prije nanošenja, a piling je svakako idealna priprema za ovakvu vrstu ruževa.

Ovo su proizvodi koji su ispunili i više od očekivanog s obzirom na cijenu. Definitivno ću i dalje koristiti njihove proizvode,i da ne zaboravim spomenuti da Farmasi proizvodi nisu testirani na životinjama. Veseli me čuti vaše dojmove ako ste koristili ove ili druge Farmasi proizvode.

*recenzija se temelji na osobnom iskustvu autorice*

ANA

Supermama osmogodišnje djevojčice i šestogodišnjeg dječaka. Vesela i optimistična. Voli dobru knjigu, talijansku kuhinju i ranojutarnje meditacije. Spaja neobično sa običnim, uživa u kreiranju raznih  makeup lookova i frizura. Horoskopom riba (čitaj umjetnička duša) voli izrađivati razne homemade sitnice. S nama će dijeliti beauty savjete. Anin beauty svijet možete pratiti na @mrs.anaa.