ABO – CIPELE KOJE PRKOSE JESENSKOM SIVILU

Jesen je i službeno počela, ljetne haljine smo spremili u ormar i kreće sezona tamnih boja. Međutim, za one koji prkose jesenskim tonovima, imamo savršen modni prijedlog – Abo cipele. Srbijanski brand iza kojeg se kriju dvije kreativne sestre, dizajnerice, Iva i Ana LjubinkoviĆ. Iva je diplomirani ing. arhitekture, a Ana je umjetnica i dizajnerica odjeće. Pored dvije sestre, tu su i vrhunski majstori koji izrađuju Abo cipele. 

Kada ste započele s radom i odakle potjeće ime Abo? ABO brend postoji vec 3.5 godine. Kada smo smišljale ime za naš novi brend htjele smo da ima tri slova kao naša imena, da se lako pamti i sadrži slova iz naših imena i prezimena.  Sve je započelo od ideje da napravimo udobne i zanimljive cipele za sebe koje ćemo moći nositi u svim prilikama.  Htjele smo jedan par šarenih oksfordica. Bile smo vrlo zadovoljne njihovim izgledom i kvalitetom pa smo odlučile napraviti još nekoliko pari. Kada smo objavile slike naših prvih cipela, ABO fan page na facebook-u je blokirao od pristiglih upita i tako smo nastavile dalje sa dizajniranjem obuće. Kasnije smo redizajnirale klasičnu oksford cipelu i ostale modele i tako su nastale autentične ABO cipele.

Što se sve može pronaći u vašoj ponudi? U našoj ponudi možete pronaći ABO oksfordice, ABO cipele sa resama, ABO monk cipele, ABO loaferice, ABO kiltie cipele, ABO teisice , ABO loaferice 2u1 itd. Uskoro će se na tržištu pojaviti skroz novi modeli ABO cipela i gležnjača.

Koje materijale koristite pri izradi cipela? Cipele su napravljene kompletno od kože (lice, postava i džon). Tenisice također, samo što se one rade na gumenom džonu. Neki modeli imaju na licu detalje od čvrstog tekstila. Dizajn i izrada kvalitetnih cipela je kompliciran proces i zahtjeva stalni angažman. 

Kakvi su vam planovi za budućnost i gdje se mogu kupiti vaše cipele? Zadovoljne smo odazivom mušterija i njihovom željom da se istaknu noseći baš naše cipele. Poslije otvaranja dugoočekivanog online shopa, planiramo se proširiti na svjetsko tržište. Do tada dizajniramo nove modele koji će biti dostupni online ove jeseni. Dostavljamo i u Hrvatsku, a ABO cipele se mogu kupiti u našem butiku u Kneza Sime Markovića 10 na Kosančićevom vencu u Beogradu ili preko našeg online shop-a  www.abo-shoes.com.