SMOOTHIE OD JAGODE I BANANE ZA VRUĆE DANE

Temperature se opako podižu, stoga sam vam ovu subotu pripremila vrlo jednostavan i osvježavajući smoothie. Prepun vitamina i vrlo fotogeničan. 

Smoothie od jagode i banane za vruće dane

2 šalice jagode(smrznute)A može i svježe pošto nam je sad sezona ?
1 zrela banana
1 šalica mlijeka
1šalica grčkog jogurta
Pola žlićice vanilije
1 žlica meda

Pomiješajte sve sastojke zajedno u blenderu dok smjesa ne postane glatka.Izlijete u šalicu i pospite čipsom od kolača i uživajte.


INES

Zovem se Ines i imam 38 godina. Volim knjige, volim kavu, volim svoju obitelj i sve što vole mladi. Imam supruga i četvero klinaca. Najstariji je u pubertetu (15) bozepomozi. Zatim ga slijedi brat koji će uskoro i sam u tu fazu (12) opet božepomozi, onda ide najveća šefica na planeti (5), te naša posebna (3) smjehuljica. Posebna je jer ima poseban kromosomčić inače poznat kao Down sindrom. Njezinim dolaskom na ovaj svijet svima nam se život preokrenuo naglavačke. Zahvalna sam što je odabrala baš nas za svoje roditelje i što imamo priliku naučiti puno od nje isto kao i ona od nas. Živimo kao i svaka druga obitelj, imamo uspone i padove, no sve je to sastavni dio života. Ja sam sebi našla terapiju u fotkanju hrane, kave i ostalih sitnica koje me vesele, a ovdje ću s vama dijeliti recepte zakamuflirane u najšarenije boje koje klinci obožavaju. Ines možete pratiti na njezinom profilu @piabusman