SUPERMAMA U BORBI PROTIV KILOGRAMA

Za vježbanje, osim vremena, mamama uvijek nedostaje i motivacije pa sam tako Anamariji, supermami preslatkih blizanaca, predložila da zajedno isprobamo jedan od Budifitmama programa za vježbanje o kojima ste već mogli čitati na našem portalu. Oduševio me Anamarijin entuzijazam, s vježbanjem je započela već sljedeće jutro, a njezino zadovoljstvo i energija zarazili su i mene. Svoje iskustvo o programu Total Fit odlučila je podijeliti i s nama.

Za početak nam reci koliko je vježbanje u tvom životu bilo zastupljeno prije nego što si postala mama? Prije nego sam ostala trudna, odlazak u teretanu je bila moja svakodnevnica. Military, TRX, trening s giriama… ili samo trčanje na traci sat vremena i isključivanje iz stvarnosti, uf kako mi fali! 

Kako si se odlučila na Budifitmama – Total Fit program? Vratila sam sve kilograme poslije poroda. Nema dalje. Lito ide mala. Stiglo je!

Uz jednogodišnje blizance je li teško bilo naći vremena i energije za vježbanje? Uklopila sam to u našu svakodnevnicu. Dečki na spavanac, a mama na trening. Ako bi spavanje pošlo po zlu, trenirali su samnom. Zanimljivo im je gledati mamu dok skače. Zbilja se može pronaći pola sata za vježbanje kod kuće kada se hoće. 

Kažu da je započeti uvijek najteže. Kako je prošao tvoj prvi tjedan programa Total Fit i jesi li s vremenom primjetila napredak u izvođenju vježba? Moj prvi tjedan je bio šok. Od one male koja uvijek sve može, sad diše na škrge dok napravi četiri pravilna čučnja. No, najbitnije je ne odustati! Videi su odlični, a Sunčana topla i motivirajuća osoba. Muž me zezao da mi je nova najbolja prijateljica. 

S Total Fit programom dolazi i prilagođeni jelovnik. Jesi li ga lako uklopila u svoju svakodnevicu? Jelovnik te uči pravilnoj prehrani, stvarno je odličan. Shvatila sam da tako u biti hranim svoje dečke. Imaju 5 obroka na dan, tri glavna i dva međuobroka. Svi smo jeli što bi nam teta Sunčana rekla za taj dan. Dapače, nisam morala mozgati dva dana što ću kuhati za ručak. I meni najbitinije, nisam morala kupovati ništa što inače ne kupujem kad idem u špeceraj. Nema izmišljanja oko namirnica. 

Jesi li zadovoljna rezultatima nakon mjesec dana i kako se osjećaš? Jesam, skinula sam dosta kilograma. Ali, onaj osjećaj zadovoljstva poslije odrađenog treninga i izbacivanje sve negativne energije je nezamijenjiv. 

Misliš li i dalje nastaviti s ovim programom? Naravno, najbitnije je ne odustati! Zdrav duh u zdravom tijelu rekoše 😀

 

Nikad nije kasno da budeš i ti fit mama! Ovdje pogledajte koje je sve programe supermama, fitness trenerica i aerobik instruktorica Sunčana Seletković osmislila za vas, a svakako zapratite i njezinu motivirajuću facebook stranicu na kojoj svakodnevno dijeli savjete o vježbanju i prehrani!