SUPERMAME U POSJETI NAJZABAVNIJEM VODENOM PARKU U HRVATSKOJ

Ovo ljeto imali smo jedinstvenu priliku posjetiti jedan od najboljih vodenih parkova u Europi – Aquapark Istralandia. U toj avanturi nismo bile same. Kad nas je osnivač najboljeg pulskog nogometnog ljetnog kampa za djecu Dupla Kruna i supertata Vladan Rašula pozvao na taj zabavni poludnevni izlet našem oduševljenju nije bilo kraja. Veliko uzbuđenje nisu mogli sakriti ni mali nogometaši, polaznici kampa. Iako su za taj dan najavili loše vrijeme, kišni oblak nas je ipak odlučio zaobići.

Već na samom ulazu dočekali su nas kostimirani animatori i zabava je službeno započela. Najteže je bilo odlučiti što prvo isprobati. Dok su najmlađima bili najprivlačniji bazeni s vodenim dvorcem, gusarskim brodićem i hobotnica toboganom, oni stariji i najhrabriji odlučili su isprobati Free Fall – najviši tobogan Hrvatske s kojeg se pruža prekrasan pogled na cijelu Istru i koji garantira ludu zabavu. Oni malo odvažniji isprobali su Space Rocket, tobogan dužine 87 metara gdje se sa tornja visine 20 m jednostavno otvara tlo pod nogama u „ svemirskoj kapsuli“ i ponire u dubinu. Čak i oni malo plašljiviji na kraju su skupili hrabrosti za jedan spust.

Nakon što smo isprobali sve tobogane odlučili smo napravit malu pauzu i na terenu s pijeskom organizirati mali turnir u nogometu. Osvježenje poslije turnira pronašli smo u bazenu sa umjetnim vodenim valovima i pjenom…i u sladoledu, naravno.

Osim zabave moramo pohvaliti i organizaciju ovog najzabavnijeg vodenog parka u Hrvatskoj. Djeca su cijelo vrijeme bila pod budnim okom spasioca i čuvara.  Restorani nude veliki izbor zdravih jela, te ostalu hranu i piće. Higijena na bazenima i u svlačionicama je na vrlo visokom nivou.

Djeca su i par dana nakon posjeta Istralandiji prepričavala svoje doživljaje, a na veliki zahtjev kamp Dupla Kruna odlučio je svoje male polaznike povesti na još jedan izlet u najzabavniji vodeni park u Hrvatskoj.

 

 

Evo par zanimljivih podataka o Aquaparku Istralandia:

– Ovaj zanimljivi vodeni svijet koji se prostire na  81 000 m2 udaljen je samo pet kilometara od obale mora, a nalazi se na izlazu s Istarskog ipsilona (izlaz Novigrad-Nova Vas), na cesti između Novigrada i Brtonigle.

-Istralandia  nudi obilje razonode, opuštanje i uzbuđenja uz zajamčeno visoke doze adrenalina niz 20 različitih tobogana, sa preko 1,6 km cijevi  od visokih i strmih za hrabrije, preko tobogana s gumenjacima do cjevastih tobogana posljednje riječi tehnologije. Tu je i najveći bazen s umjetnim valovima u ovom dijelu Europe.

– Aquapark Istralandia je u Rimu, u listopadu 2014, osvojio  specijalnu nagradu za poduzetnički poduhvat godine u kategoriji novih parkova u Europi, odnosno „Oscara zabavnih parkova“, a prestižnu nagradu: „Europe’s Best Water Parks – 5. mjesto“, Aquaparku Istralandia dodjelio je dvije godine za redom  Kirmes & Park Revue iz Njemačke, na najznačajnijem europskom sajmu atrakcija (EAS 2015 i EAS 2016 ) u kategoriji najboljih aquaparkova Europe u konkurenciji više od 300 aquaparkova.

-razne igraonice, sportski turniri, natjecanja u bazenu, dječji karnevali, mađioničari,klaunovi i veličanstvena  limena glazba samo su dio odlične zabave koje možete doživjeti u Aquaparku Istralandia

-Aquapark Istralandia  u potpunosti je (osim tobogana) prilagođen i dostupan  osobama u invalidskim kolicima. Ulaz je za njih besplatan, dok je za njihovu pratnju osiguran popust na ulaznicu

-budući da je Istralandia prijatelj životinja, omogućava posjetiteljima da ostave svoje ljubimce na čuvanje. Ova usluga se naplaćuje, te je potrebno prije dolaska rezervirati mjesto za ljubimce

 

Za sve ostale informacije posjetite službenu web stranicu Aquapark Istralandia