TOP 5 APLIKACIJA ZA FOTOGRAFIJE KOJE KORISTI SVAKA INSTAMAMA

Savršeni Instagram profil zahtjeva puno vremena, truda i volje, ali prije svega nekoliko super aplikacija za editiranje fotografija. To vrlo dobro znaju i instamame, a ovo su aplikacije koje najčešće koriste.

VSCO Cam

VSCO je definitivno broj jedan kad se radi o editiranju fotografija za Instagram.  Najpopularnija aplikacija koju mjesečno koristi 30 milijuna korisnika poprilično je jednostavna za korištenje. Osim gratis filtera koje ćete dobiti nakon instalacije tu dolaze i mnoge druge opcije kako biste svoju fotografiju učinili što boljom za vaš Instagram profil. Od najpopularnijih filtera izdvajamo A5, A6, HB1 i HB2. Ako već niste pridružite se zajednici #vscomoms!

UNUM

Ako se i dalje pitate kako instamame imaju tako usklađene profile, a vama to nikako ne uspjeva koliko god se trudili, možda je vrijeme da probate Unum, aplikaciju koja omogućuje planiranje postova i usklađivanje slika. Ovim putem imat ćete potpunu kontrolu nad svojim Instagramom unaprijed znajući kako će se određena fotografija uklopiti u ostatak vašeg profila.

SNAPSEED

Još jedan odličan alat za obradu fotografija, Googleova aplikacija koja omogućuje izvrsne efekte i jednostavne alate. Idealna za sve one koji se žele poigrati s vlastitim fotografijama i učiniti ih posebnim koristeći neke od filtera koji se na drugim aplikacijama ne mogu pronaći.

LATER

Ako želite imati uspješan IG profil osim kvalitete, važan je i kontinuitet. Baš zbog toga tu je Later, aplikacija idealne za sve mame koje su često u stisci s vremenom. Ova aplikacija omogućit će vam da unaprijed isplanirate vrijeme svojih objava na profilu, a i da se napokon malo odmorite od društvenih mreža.

FACETUN

Ako ste se ikad pitale kako te instamame izgledaju tako savršeno dva dana nakon poroda ili odmorno nakon neprospavanih noći, odgovor će vam dati Facetun, aplikacija za savršene selfije. Izbijelite zube, ofarbajte izrast, uklonite podočnjake, zakamuflirajte prištiće. I ne zaboravite staviti hashtag #iwokeuplikethis 🙂