NASTJA JEWELRY

Što  se dobije kad se spoje srebro s Balija i poludrago kamenje? Predivan unikatni nakit s posebnom pričom i važnom svrhom za svakog tko ga nosi! No, krenimo redom.

Iza novog brenda nakita Nastja jewellery stoji Nastasja Colarić, mlada žena koja je inženjersku karijeru u Beču odlučila zamijeniti dizajnerskom karijerom u Zagrebu. U moru istog ili vrlo sličnog nakita, Nastasja je željela kreirati nešto posebno i dugotrajno. S obzirom da je dugo proučavala poludrago kamenje i utjecaj koje ono ima na nas, došla je na ideju da ga u njegovim različitim varijantama spoji sa srebrom i pretoči u elegantan, decentan i ženstven nakit koji će, osim estetikom, plijeniti i svojim pozitivnim utjecajem na djevojke i žene koje ga nose.

Nastasjini komadi nakita izrađeni su od, između ostalih, ružičastog kvarca, howlita, soladita, amazonita, zelenog ahata, rodonita i zlatnog kamena. Svaki kamen ima svoje dublje značenje. Tako će vas neki komadi nakita ohrabriti, neki motivirati, neki zaštititi, a neki pomoći da zadržite ili pronađete onu pravu, trajnu ljubav kojoj svi težimo ili pak da se oslobodite nakupljenog straha i stresa.

Posebnost ovog nakita jest u tome što se koriste isključivo prirodni materijali, a zbog toga je svaka narukvica unikatna jer u prirodi ne možemo naći dva identična primjerka nekog dragog kamena. Također, na svakom komadu nakita nalazi se i kozmički simbol. To su drevni simboli koji su se koristili u starim kulturama u obliku tetovaža ili kao privjesci jer su drevni narodi  vjerovali da ti simboli imaju izuzetnu snagu. Ovaj poseban nakit već se prodaje u Berlinu, a odnedavno ga možete naći i u Hrvatskoj.

Zasad se može kupiti u Grožnjanu u Istri, ali i na Nastja jewellery web shopu. Idealan je kao poklon za posebne prigode i posebne osobe u vašem životu.  Naravno, možete ga pokloniti i sami sebi, zaslužili ste!