ZAŠTO VOLIM PHILIPS PRO AQUA 3 U 1?

Započet ću svoj osvrt s tim da mi je štapni usisavač otkriće, donedavno nisam uopće znala da je to netko izmislio pa mi je ponuda Supermama da ga testiram došla kao odlična prilika da ga isprobam u svom domu.

Budući da sam mama malenog dječaka od 10. mjeseci koji i puže i dosta toga jede sam jasno vam je da usisavam i perem podove gotovo svaki dan, tako da sam se u sam pojam štapnog usisavača zaljubila na prvu.

U glavi sam vidjela situaciju Noe kako sam jede kriške jabuke, komad kruha ili keks za stolom i sav nered po podu koji kupim nakon obroka i sebe kako samo nabrzaka vadim mali ručni usisavač i usisam te ostatke doslovno za dvije minute. Nisam se razočarala, doista se na kraju tako i desilo. Kod ovog Philipsovog štapnog usisavača volim što ima taj mali odvojivi ručni usisavač s kojim nabrzaka možete usisati kada se nešto prosuje ili padne na pod, a njime možete usisavati čak i dlake od kućnih ljubimaca, ako ih imate u svom domu. S njim možete doći i do nekih inače težih dijelova doma gdje se usisavači baš ne mogu zavući.

Usisavač je sam po sebi odličan jer nema kablove koji se moraju motati oko njega pa se ruše pa se petljaju, već se puni kao mobitel. Baterija mu traje otprilike 30-40 minuta što je dovoljno za nekoliko usisavanja kuće i pranje podova, jer, tako je, ovaj usisavač pere i podove. Ima poseban nastavak s kojim samo pređete po površini koju želite oprati, ne morate raditi ništa, samo ga gurati okolo po stanu ili kući. Mi u našoj kući imamo matirani parket, no usisavač je pogodan za uporabu na svim podovima.

Što se tiče usisne snage, to je nekako svima najbitnije, mi smo zadovoljni jačinom, jer je recimo 3 puta jači od našeg trenutnog usisavača kojeg koristimo.

Napomenut ću i to da nije težak i glomazan, zauzima malo mjesta u spremištu/ormaru i poprilično je lagan. Moj Noa ga se čak ne boji pa se je u jednom trenutku sam primio usisavanja kroz igru s ovim manjim dijelom.

Sve u svemu mi nakon ovog testiranja ozbiljno razmišljamo i o kupnji istog.

Više informacije potražite na Philips.hr


SANJA

Nova mama malenom Noi. Gastro i lifestyle blogerica zaljubljena u život, detalje, sivu boju, svoju obitelj i svaki novi dan koji nam je dan. U svemu pronađe nešto pozitivno i u životu se vodi srcem. Obožava fotografiju pa je kroz svoj blog Domaćica spojila sve to u jedno.

Blog: Domaćica 
Instagram: @domacica.sanja