BOŽIĆNI ONLINE SHOPPING ZA MODERNE KLINCE

Nekako kao da nam je preko noći došla ova zima…Jakne, kape, šalovi i tople cipele već čekaju spremni (ponegdje su već i u upotrebi), a dućani s dječjom odjećom popunili su se posebnom poslasticom kojoj rijetko koja majka može u potpunosti može odoljeti – dječjim božićnim kolekcijama. Bilo da se spremate na obiteljsko fotkanje, o čemu ćemo malo detaljnije u sljedećem postu, bilo da želite imati uspomenu dječice u procesu kićenja bora ili otvaranja poklona, ili ih samo želite malo urediti da se više osjeti taj blagdanski duh (a možda i samo jer volite modu kao ja), koji god razlog bio, vjerujem da će barem jedan takav detalj ili odjevni komad pronaći put i do vaših ormara. Kako bi vam olakšala traženje, prošvrljala sam malo dostupnim online i in store kolekcijama, te izdvojila par favorita.

Općenito govoreći, imam osjećaj da su ovi veći i poznatiji lanci ove godine malo podbacili. Prošlih godina znalo se pronaći puno ljepših i dostupnijih komada, sada nekako prevladava opće šarenilo i milijun uzoraka, što ponekad i nije baš oku ugodno. A ako to kažem ja koja voli šarenilo, znate koliko je sati.

Pa ajmo redom.

Nekako najljepši izbor prigodnih pidžamica pronašla sam na GAP-u (www.gap.eu). Modeli su slim fit, što je super jer nema onog ružnog podizanja gornjih dijelova do pazuha, pa dječica ne završe polugola ukoliko nemirno spavaju.

Next mi se čini da je također malo podbacio ove godine. Jako šarene veste za dečkiće i haljinice za curke, ipak su malo previše čak i za blagdane. Ima slatkih pidžamica i kompletića za bebe, a haljina sa pingvinom nekako je najveći ‘must-have’  cijele njihove božićne kolekcije. Novost su ove godine kompleti za mame i kćeri te očeve i sinove, te čak i setovi piždamica za cijelu obitelj. Što sve točno nude, pogledajte na http://www.nextdirect.com

Jedno od ugodnih iznenađenja ove godine, pogotovo što se tiče božićnih komada za dečkiće, je George (www.direct.asda.com). I inače oni imaju zanimljive kolekcije, a ako uzmemo u obzir odnos cijene i kvalitete, možemo reći da su zaista pun pogodak. Majica sa busom definitivno je jedan od najtraženijih artikala ove sezone, a super je jer je nosiva i tokom cijele zime.

Još jedno od ugodnih iznenađenja ove godine je M&S, odnosno Marks & Spencer. Njihove interaktivne majice oduševljavaju klince, majice sa prozorčićima koji se otvaraju, dijelovi koji se izvlače ili vire iz majice kod djece su hit, a dodamo li tome i božične motive….ma tko ne bi pokleknuo?

Dok su George i M&S ove godine rasturili u kolekcijama za dječake, pobjedu što se ženskog dijela tiče, za mene definitivno odnosi Boden (od nama dostupnih trgovina, inače što se dijela za cure tiče božićne haljine Hanne Andersonn su vrh, ali na žalost, nedostupne u Hr). Nisu standardne boje božića, ali sa božićnim motivima i neizostavnim donjim dijelom od tila, mislim da bi svaka curica bila i više nego zadovoljna ovakvom haljinicom.

Ukoliko vam je sve ovo ipak previše, ali htjeli biste neki maleni detaljčić za klinca, trk do H&M-a, tamo ćete naći raznih sitnica koji će podići cijeli outfit. Od rajfova, špangica, leptir mašni i kravata, sve do tregera i prigodnih kapica.

A šta smo mi kupili?? Na vama je da pogodite! 🙂


IVANA

Bivša balerina, danas učiteljica baleta, instruktorica joge, PR-uša, domaćica, supruga….ali prije svega MAMA. Putovanja i knjige su joj velike strasti, pisanje hobi, a shopping i velika šalica kave lijek za neprospavane noći 🙂  Kako je biti majka i preživjeti tornado života sa dva dječaka, čitajte na njenom blogu Tutus&Sons.

Facebook: Tutus & Sons