BLACK FRIDAY BEAUTY SHOPPING

Drage Supermame,

Svi smo čuli za Black Friday ili Crni petak kad većina trgovina u svijetu daje primamljive popuste na svoje proizvode. E pa taj Crni petak je stigao i u Hrvatsku. Danas je taj dan. Dan kad si možete napuniti svoje ormariće beauty proizvodima bilo da kupujete online ili obilazite trgovine. Možete na ovaj način kupiti rane božićne darove za svoj krug obitelji i prijatelja ili kupiti sebi dovoljno proizvoda da pokrijete cijelu 2018. godinu.
Ovo je dobar način kad si možemo kupiti proizvode koje si po uobičajenim cijenama ne možemo priuštiti. Popusti su uglavnom od 20% pa sve do 70% što je izvrsno. Proučila sam na kojim mjestima možete kupovati na današnji dan s popustima pa to želim podijeliti s vama.
Prvo ću navesti par trgovina u koje možete otići u Hrvatskoj, a zatim ću navesti online stranice koje šalju u Hrvatsku na kojima je također Black Friday popust.

Douglas – parfumerija Douglas ponovno nudi popust i to sad sa svojih 25% na sve proizvode bez iznimke. Što reći? Tamo uistinu možete pronaći štošta za sebe i bližnje. Iskoristite dobru priliku, zavirite u svoj beauty ormarić i pogledajte što vam je pri kraju pa si nadokupite ili neki novi proizvod za koji ste čuli, a bojali se isprobati ga i kupiti po punoj cijeni. Dakle, prilika za dobar puder, maskaru, kremu, parfem vas čeka.

Muller – u trgovinama Muller na sve vezano uz beauty 20% popusta, a izbor je zbilja ogroman. Stoga, ono što ne pronađete u Douglasu, pronaći ćete sigurno u Mulleru i obrnuto.

Online stranice s beauty proizvodima koji nude popuste ima jako puno pa ću ja izdvojiti tri koje imaju ili veliki izbor dobrih proizvoda ili mali izbor, ali čiji proizvodi su kvalitetni i vrijedi u njih uložiti.

1. Beauty bakerie – totalno fora stranica s proizvodima koji izgledaju kao da kupujete kolače. Ako tražite odličnu paletu sjenila, istaknula bih Neapolitan Eyescream Eyeshadow Palette. 13 različitih sjenila u paleti, 7 shimmera i 5 mat sjenila i ne treba vam ništa drugo da pokrijete cijelu godinu, hladnije i toplije dane.
2. Beauty Bay – stranica na kojoj nema čega nema, veliki broj marki poznatih i manje poznatih proizvoda do 30% sniženih. Budite strpljivi jer je velika navala na stranicu. Mora se čekati pa najbolje ostaviti mail i oni vas obavijeste kad možete kupovati.
3. Cult Beauty – britanska stranica koja ove godine nudi 15% popusta i gdje možete pronaći sve vezano uz beauty.

Savjet: Nemojte kupovati nešto samo zato što je sniženo, a ne treba vam. Oglasi koji iskaču sa svih strana navode na potrošnju i onoga što ne trebamo, ali kao kupit ću jer je crni petak. Dobro razmislite, osigurajte budžet za to, napravite popis čega trebate i uživajte u kupovini.

Ph. Poster de vecttori diseñado por Starline – Freepik.com


martina pehar

MARTINA

Mama dviju djevojčica, supruga, učiteljica engleskog jezika, magistrica marketinške komunikacije i make up artistica…sve u jednom…Vesela i uvijek nasmijana, odgovorna i društvena. Uvijek tragam za nečim novim jer volim rad. Obožavam kuhanje pa uz make up blogove pratim i one kulinarske. Ipak me najviše od svega uveseljava i ispunjava moja obitelj. Rođena sam u Zagrebu, a od udaje živim u Samoboru već nekih sedam godina i otprilike toliko sam i zaljubljena u taj grad nadomak Zagreba. Za mene je svijet makeup-a vječni spoj kreativnosti, truda i mašte. Svako novo lice predstavlja novi izazov u kojem uistinu uživam. Započela sam još kao klinka šminkajući svoje prijateljice za subotnje izlaske te su one prepoznale moj talent. Kad sam se odlučila ozbiljnije pozabaviti ovim hobijem, upisala sam edukaciju kod naše poznate vižazistice Marije Butković koja me poučila raznim trikovima ovog zanimanja.

IG: @tinicazg

Professional make up studio Martina Pehar