NENA DOLLS – LUTKICE ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE

Često razmišljam kako bih bila oduševljena da je u doba mog djetinjstva bilo ručno rađenih lutkica za igranje. Možda je i bilo, ali nismo znali za njih. Imala sam 4-5 Barbie lutkica koje sam pomno čuvala do svog puberteta, ali koliko god su bile predivne, ručno rađena lutka ipak ima jednu svoju posebnu priču. Iako nemam curice, već dva dječaka, nisam mogla, a da ih ne iznenadim sa Nena Dolls – ručno rađenim lutkicama. Naravno, u obliku dva medvjedića. 

Kada sam i saznala za ovaj brand, a to je bilo relativno nedavno putem Instagrama, znala sam da ovu damu moram predstaviti široj masi, jer sigurno nas ima koje ovakvim igračkama želimo obogatiti djetinjstvo našoj djeci.

S Nediljkom sam popričala o samom procesu izrade lutkica, materijalima koje koristi i kako je zapravo započela njena ljubav prema ovome poslu.

“Izradom lutki sam se počela baviti prije 5 godina. U jednom izlogu sam vidjela krpenu lutku i poželjela da i ja napravim lutkicu za sebe. Od tpg trenutka to mi je postao hobi koji se sada pretvorio u posao.”

“Od materijala koristim samo one prirodne, a lutkice su punjene antialergijskom vatom i mogu se prati u perilici. Za sada materijale nabavljam samo kod nas, i svakako  mislim da bi izbor trebao biti i veći i bolji. “

“Jako sam zadovoljna odazivom kupaca, a mislim da će biti i interes još veći kada bude  aktivan i Web shop, što će biti vrlo brzo. Za sada prodajem lutkice na Adventu i u trgovinama na moru u ljetnim mjesecima. Trenutno u ponudi imam mace, medvjdiće, psiće, konjiće na štapu, jednoroge, neke morske životinjice, jastučiće…”

Nediljki je želja otvoriti svoju trgovinu u kojoj će uživati i klinci i mame, a mi joj u tome želimo puno uspjeha. Do tada, njezine divne lutkice možete kupiti putem Instagam profila @nenadolls.