KEKSI, TERETANA I JEDNA NABIJENA PUŠKA

 

Sjedim na podu i gledam kako Rudi kotrlja jednu moju bućicu i gnječi si prstiće. Mislim da bi zapravo ta bućica prije ušla u kategoriju utega, ali shvaćate me valjda. Rasplakao se  i grlimo se usred mojeg tko-zna-kojeg-po-redu-neuspješnog treninga.

Krenula sam vježbati kada je napunio tri mjeseca, kod kuće i disciplinirano. Jer takva sam  po prirodi, a i kućna teretana nam je bolje opremljena nego kućna ljekarna. Napravila sam određene rezulatate kojima sam rekli bismo zadovoljna, međutim ovaj put želim više i bolje. Svesna sam da sama to ne mogu postići, posebno ne sa malim bebačem pod nogama koji svaku stvar koju uzmem u ruke smatra igračkom. Tako da sam krenula na tromjesečni koncentrirani fitness program, napravljen posebno  po meni, i po mojim željama.
Koje su to želje? Može li se vježbati kod kuće? Kako se pravilno hraniti? Kako do povoljnih i zdravih namirnica? Kakva su iskustva drugih žena?
Sva ta pitanja odgovoriti ćemo u seriji vlogova pod nazivom Keksi, teretana i jedna nabijena puška.
Biti ćete moji partneri u pomicanju granica koje još nikad nisam dosegnula, i nadam se da ću i vas motivirati da napravite baš to nešto što želite.
Imati ćemo puno zanimljivih gostiju, koji će odgovarati na moja beskonačna pitanja, a nadam se i vaša.

 


MARGARITA

Mama po zanimanju, boss lady po zvanju. Rođena sam u Jelsi na otoku Hvaru, gdje sam provela djetinstvo, živim i radim u Zagrebu.  Mama sam jedne tanzmanijske nemani koje se zove Cvita, i od nedavno jednog malog slatkog dječaka po imenu Rudi. Veliki sam zaljubljenik u sport, ne mogu se kontrolirati u dućanima sportske opreme i imam previše tajica sa histeričnim uzorcima. Imam neku vrstu adhadea sa hobijima i zanimanjima, tako da volim obožavam piliti stvari, šivati, raditi nakit, i voziti motor. Najradije se izražavam kroz pokretne priče – kadrove filma, što ćete imati priliku ovdje vidjeti.