PRIPREME ZA USKRS UZ CANON CREATIVE PARK

Uskrs nam se bliži, a Canon Creative Park ima nekoliko ideja kako da ga na zabavan i kreativan način dočekate s vašim mališanima. Savršena prilika da cijela obitelj uživa u pripremama za Uskrs.

Ovaj put za izradu uskršnjih dekoracija iz Canon Creative Park-a zaslužna je supermama Emilija s bloga Škare & Makaza i njezin sin Vito.

Canon Creative Park je za nas otkriće! Iznenađeni smo ogromnim izborom oblika i uzoraka a pogotovo nas je iznenadio veliki izbor čestitki za svaku prigodu ( apsolutno svaku! ) 

Na njihovoj stranici (http://bit.ly/CreativePark_Uskrs) smo uspjeli pronaći 3D makete koje su Viti bile jednostavne za izrezivanje i sastavljanje.

Zaista, zabava za svakoga!”

“Ja sam se uhvatila onih kompliciranijih oblika za koje je potrebno malo više vremena i vještine. Izabrali smo tipične uskrsne motive: zečiće, koke, pisanice, cvijeće i njima dekorirali blagdanski stol.”

“O printeru imam samo riječi hvale! Printeri koje sam dosada koristila bili su neposlušni i nepredvidljivi ali Canon Pixma TR8550 je zaista radio kao podmazan! Printanje je vrlo jednostavno i brzo, čak i za one nestrpljive. Kao što sam ja.”

“Uživali smo u izrezivanju i lijepljenju, u ovakvoj igri zabavi nema kraja! Creative Park će sigurno ostati dio naše igre jer nas potiče na kreativnost i druženje.“

Hvala Canon Hrvatska na još jednom kreativnom druženju i super zabavi.

Uživajte i vi sa svojim najmlađima i posjetite http://bit.ly/CreativePark_Uskrs

 

Photo & video by Škare i Makaze