LJETNI ART KAMP – UDRUGA PRAKTIKUM

Udruga Praktikum, o kojoj smo već pisale, tijekom ljetnih praznika organizira umjetnički dječji kamp. Kamp uključuje slobodnu igru i natjecanja u prirodi i na plaži, likovno izražavanje i još mnoštvo toga.

Ljetni Art kamp umjetnički je tjedan na moru, od 19.06. do 26.06.2018. u hostelu „Cvrčak“ u Dugoj uvali. Svaki dan započinje jutarnjim razgibavanjem i igrama na plaži, a tijekom dana predviđene su sportske igre i natjecanja (graničar, nogomet, igre bez granica, štafete). Djeca će slikati prirodne krajolike po promatranju, prikupljati prirodne materijale i nadahnuti mirisima mora umjetnički se izražavati pod vodstvom kiparice Melite Omeragić. Predviđena je i svakodnevna šetnja sa svrhom upoznavanja osobitosti biljnog i životinjskog svijeta kraja u kojem boravimo. Navečer su organizirani zabavni programi i disko.

Prijave i dodatne informacije na: info@udruga-praktikum.hr

Udruga Praktikum je edukativno zabavni centar za djecu i mlade koji potiče kreativnost. U prostorima Praktikuma održavaju se dramske i filmske radionice, likovne radionice, radionice pjevanja, glazbene radionice, treninzi i programi pomoći u učenju, vedska matematika, abakus i pripreme za upis u školu. Uz edukativno zabavni dio, osmišljava i provodi aktivnosti i projekte podržane iz nacionalnih i EU fondova iz područja kulture i umjetnosti, promiče cjeloživotno obrazovanje kroz neformalno obrazovanje djece i mladih.  www.udruga-praktikum.hr