INSTAMAMA S FOTIĆEM – @iva_dizzy

Ona se zove Iva, supermama dječaka i djevojčice koji krase njezin instagram profil @iva_dizzy. Virovitičanka koju je prije 10 godina u Zagreb doveo Grafički fakultet i tako je postala Zagrepčanka.

Kada si otkrila svoju ljubav prema fotografiji? Ljubav prema fotografiji sam otkrila još u osnovnoj školi ali sam prvi fotić kupila tek u prvom razredu srednje škole. I to onaj obični ‘idiot’. Kako su tada kvalitetni fotoaparati bili stvarno skupi, malo po malo sam rasla u toj svojoj ljubavi i nadograđivala opremu. Nakon srednje škole počela sam intezivno uz fakultet i malo dijete fotkati svadbe i jedno vrijeme sam se baš nalazila u tome! Sada mislim stati i posvetiti se nekim drugim stvarima! 

Fotke na ig fotkas mobitelom ili fotoaparatom? Većina fotki na ig je fotkana s mobitelom, 90% njih. Jer uz dvoje male djece jednostavno nemam vremena pokrenuti fotoaparat.

Koliko ti vremena treba za savrseno ig fotografiju? Nekad ju okinem odmah, a nekad se mučim stvarno dugo! Sve ovisi o ideji i malim modelima! 

Kako si se odlučila na ig dijeliti svoju svakodnevnicu? Mislim da je to idealan bijeg od ‘samoće’ porodiljnog! Komunikacija sam ljudima, makar virtualna, može puno značiti mamama koje su na porodiljnom i uglavnom same s djecom doma. 

Kako bi opisala svoj ig profil? Kaotican ? 

Tri ig profila koja te inspiriraju? @maja_marich  @lucieslittleloves  @sagitta_hr  @mama.in.mamaland  Eto cetiri!