TOP 10 – TEKSTOVI KOJE STE NAJVIŠE ČITALI U 2018.

2018. godina bila je godina Supermama. Osim naših dosadašnjih kolumnistica i suradnica koje su s nama od prvog dana, našem teamu priključile su se i neke nove supermame. Na naš mail stiglo je bezbroj divnih tekstova. S vama smo podijelile bezbroj inspirativnih priča. Puno zanimljivih intervjua sa inspirativnim ženama. Hvala vam što nas podržavate i čitate. Pišite nam, šaljite svoje prijedloge, komentare, a mi ćemo se truditi da i 2019. bude jednako dobra, ako ne i bolja!

Pogledajte koje ste tekstove i intervjue najviše čitale u 2019. godini.

  1. Najčitaniji intervju prošle godine bio je onaj sa supermamom Ellom, Ellom Dvornik. Saznale smo kako se Ella snalazi u majčinstvu i koliko se njezin život promjenio od dana kada je postala majka. Ne moramo ni reći da nam je Ellin intervju srušio stranicu.
  2. Ugodno smo iznenađene što se ovaj tekst našao pri samom vrhu najčitanijih tekstova u 2018. godini. Naša supermama Nataša podijelila je s nama par savjeta kako izbjeći zamke koje našu djecu vode u ovisnost u šećeru.  Ako niste, obavezno pročitajte ovaj tekst!
  3. Jedan od boljih tekstova u 2018. godini bio je i “Ja nisam #supermama”. Iskrena i hrabra ispovijest jedne mame koja je poželila ostati anonimna. Hvala ti za ove riječi!
  4. Muževi nisu babysitteri. Petrin tekst “Tko ti čuva dijete?” dobio je hrpu vaših pozitivnih komentara.
  5. 2018. godine puno vas je googlalo kako bebama pripremiti gris što vas je dovelo do recepta naše supermame Sanje Domaćice.
  6. Ova godina donijela nam je i bezbroj novih kolumnistica. Jedna od njih je i Daša Sirotić čiji je tekst “Kuhaj, presvlači, briši, oblači” i “Kako ne izgubiti sebe” jedan od najdjeljenijih objava na društvenim mrežama. Definitivno tekst u kojem smo se sve pronašle!
  7. Jedna životna priča o divnom dječaku krije se iza intervjua s mamom Jasminom koja nam je ispričala kako izgleda život s autizmom.
  8. Nije tajna koliko obožavamo tekstove naše kolumnistice i supermame Maje Marić. “Kako sam postala sretnica” je jedan od njezinih najčitanijih na našem portalu.
  9. 2018. godina donijela nam je još jednu kolumnisticu, Ledu, supermamu jedne male djevojčice. Iako objavljen tek nedavno, njezin tekst “Bez vikanja, molim” uvrstio se u top 10.
  10. Supermama Jelena s nama je podijelila par odličnih savjeta kako putovati s bebom. Spremate li se ove godine na putovanje obavezno ih pročitajte!

Hvala svim našim supermamama, kolumnisticama i suradnicama! Hvala vama što nas čitate!