Slađana i Filip Gržinčić: Živimo naše snove

Slađana i Filip Gržinčić, roditelji malog Leona, osvojili su nas svojom energijom, pozitivom i kreativom na prvu. Osim ljubavi i roditeljstva, danas ih spaja i posao. Ideja za marketinšku agenciju “Studio Akcent” rodila se gotovo u isto vrijeme kad i njihova ljubav, a zahvaljujući velikom trudu i upornosti danas su njezini ponosni vlasnici. 

 

Osjetili smo klik istog trena kad smo se upoznali prije pet godina – reklo bi se ljubav na prvi pogled. Mislim da sam baš ja čekala njega i da je baš on čekao mene! Istog trena smo počeli zajedno planirati i stvarati, doista je sve išlo nekako ubrzano, a tako prirodno i bez forsiranja. Nakon par mjeseci smo počeli skupa živjeti, poduprli jedno drugo u davanju otkaza i otvaranju vlastitog biznisa i jednostavno imali naš zajednički cilj.

Ponekad je bilo izazovnih dana ali nismo micali pogled s našeg fokusa. I danas, kada je tu i naš Leon, mogu reći da živimo naše snove, da se veselimo svim novim izazovima i probijanju naših vlastitih granica.

Slađana nam je otkrila kako se Filip snašao u ulozi oca. “Kada sam zamišljala kakav će biti tata znala sam da će biti odličan i zabavan, ali nisam mogla zamisliti tu ljubav koju osjetim svaki put kad gledam njih dvoje skupa. On je tata koji mazi, tata koji pazi, presvlači, kupa i hrani. Tata koji brine o Leonovoj mamici! Ništa njemu nije teško napraviti za nas dvoje, osim ponekad izmasirati moja leđa hahaha.

Kad ga Leon vidi počne se odmah smijati. Mislim da je njemu Filip kao neka karikatura koja ga zabavlja od 0-24h, tata je ipak tata. Tata je frend i tata je zabava. Volim našu malu čaroliju punu smijeha i ljubavi!

O Slađaninim majčinskim avanturama možete čitati na blogu Sweet Mama Blog.

Instagram: @sweetmama_blog

                  @filipgrzincic_